2777
2789
عنوان

کساییکه دوفامد خوردننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
جددی؟ایول ... خدا نگهش داره واست . من میترسم بزنم منفی باشه 😁

اره من اصلا انتظارش رو نداشتم مثبت باشه حتی سه روز هر بار تکرار کردم هی میگفتم لابد خرابه 😅 آخر دیدم نه اونی که خرابه مغز منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که مثبت باشه بیای تاپیک بزنی تگم کنی برات صلوات میفرستم انشالله دامنت سبز بشه این ماه

قربونت بشم مهربون ... امیدبا خدا میگم نوک سینم پوست پوست سفید شده و سنگین . ممکنه علائم بارداری باشه؟ هیچ موقع قبل پری اینجور نمیشده

انشالله که مثبت باشه بیای تاپیک بزنی تگم کنی برات صلوات میفرستم انشالله دامنت سبز بشه این ماه

قریونت برم مهربون . میگم سر سینم پوست پوست شده و سنگین . وا.ژنمم تیر میکشه ممکنه علائم بارداری باشه؟

قربونت بشم مهربون ... امیدبا خدا میگم نوک سینم پوست پوست سفید شده و سنگین . ممکنه علائم بارداری باشه ...

والا نمی‌دونم من خودم هیچ علایمی نداشتم😆 غیر از تاخیر پریود هیچی نبود 

ایول . من ک هر ماه میگم این ماه دیگ حاملم . ولی هیچی به هیجا😁

ببین یه چیزی بگم شاید به نظرت مسخره بیاد ولی بخدا عین حقیقته. 

تنها کاری که باید بکنی اینه که بیخیالش بشی. من تنبلی تخمدان شدید داشتم کیست فیبروم ضخامت رحم اندمتریوز هزار تا زهرمار دیگه. سه ماه اقدام بود هی هر روز می‌گفتم وای حاملم وای این ماه وای اون ماه نمیشد ماه چهارم یه روز داشتم گریه می‌کردم گفتم خدایا دیگه به زور نمی‌خوام اگه خواستی بده نخواستی هم فدای سرم این همه آدم بدون بچه منم یکیش. دیگه بهش فکر هم نکردم به شوهرم هم الکی گفتم دکتر گفته به ماه استراحت بدید. اد همون ماه زد حامله شدم😅 بیخیال باش خودش با لگد میاد تو زندگیت