2777
2789
عنوان

حوصله ندارم امروز چه روز سنگینیه برام کاش حالم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 41 پست
بچه دار شدن  واقعا الان ضروري بود؟!!! چند سالتونه؟! حتما سنتونم كمه نه!!

نه هردو 29 و 30 هستیم 

سنمون کم نیست به بدشانسی خوردیم 

الانم اگه کار بخواد عوض کنه کجا بره تو این شرایط میخوام بهش بگم بریم شهرستان اطراف تهران یه مغاره اجاره کنه و وسیله بفروشه و یه خونه هم اونجا رهن کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هردو 29 و 30 هستیم  سنمون کم نیست به بدشانسی خوردیم  الانم اگه کار بخواد عوض کنه کجا ...

فکر خوبیه . میتونید ترشی فروشی بزنید خیلی مشتری داره 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
پس این که میگن بچه روزیشو با خودش میاره همش چرند پرنده ماهم از وقتی من حامله شدم پولامون زود زود تم ...

چی بگم والا 

نمیدونم شاید یه حکمته بزرگی توش هست گه فقط خدا میدونه

ایشالا عزیزم زودی مشکلاتتون حل میشه من همیشه میگم خدا کنه همیشه مشکلاتمون مشکلات مالی باشه تا چیزای ...

دقیقا 

سلامتی از همه چیز مهمتره 

مادرم میگه فقط مرگه که چاره نداره

کاملا درکت میکنم البته ماهم اول خوب بودیم از وقتی باردار شدم همه چی افتضاح شده شوهرم شغلش آزاده و مغازه از خودشه قبلا هرروز حد اقل یه مشتری داشت حالا همونم نداره طفلک مونده چکار کنه

آریای من خوش اومدی به زندگیمون  

خدا بزرگه همین که خدا بهت لطف کرده و مادر شدی این خودش نعمته ببین همه همینجورین اوضاع مالی همه خرابه فکر نکن فقط تو هستی سعی کن اروم باشی که برای بچت بده استرس بعدم بیمارستان های دولتی هم خوبن بعضیاشون هزینه زایمانت کم میشه بری اونجا انشالله کوچولوت سالم بدنیا میاد و پا قدمشم خوبه اوضاعتون بهتر میشه توکل بخدا