2777
2789
ویتامین سی بزن و برو واسه پاکسازی ( یا هر کار دیگه ای که رو پوست انجام میدن و من نمد ) بهتر و امن تر ...

ویتامین سی میخواستم بخرم نداشت سفارش دادم واسم بیاره

اونم روشن کنندس؟ من عنوان ویتامین برای پوستم میخواستمج

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفته بودم رژ بخرم یه خانوم اومد خرید گفت ۳ دورس استفاده میکنم به جای خصوصیشم زده بود و قشنگ توضیح ...

معلومه خیلی راضی بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خیلی عالیه واقعامن ک خیلی راضیم ازش البته من یکم گرونتر خریدم ولی خوبیش اینه دیگه نیازی به کرم ...

منم گردن تر خریدم

شما برای بیرونم استفاده میکنین

من الان ازحموم اومدم یکم زدم خیلی خوب بود صبح خریدمش

و اینکه بعضیا میگن رو پوست ما طوسی شده رو نفهنیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم گردن تر خریدمشما برای بیرونم استفاده میکنینمن الان ازحموم اومدم یکم زدم خیلی خوب بود صبح خریدمشو ...

آره من چون با کرم پودر صورتم جوش میزنه به جای کرم پودر مصرف میکنم تو خونه ام میزنم گاهی 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

ویتامین سی میخواستم بخرم نداشت سفارش دادم واسم بیارهاونم روشن کنندس؟ من عنوان ویتامین برای پوستم میخ ...

آره ولی این جوری نیست که از سبزه سفید بشی 

🍷🌊You'll be the saddest part of me