2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بیاید

276 بازدید | 35 پست

۶روز قبل موعد زدم😐تقریبا ۵۰ روز پیش بارداری خارج رحمی داشتم که خودش جذب شد بدون آمپول.یکیم ۳ روز پیش زدم هاله داشت الان پررنگتر شده.دوتا بی بی مثبت یعنی باور کنم؟😢

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو همون ثانیه خطش افتاد تو عکس کمرنگتر.الان پررنگتر داره میشه.اعتماد کنم۶ روز دیگه باز بی بی چک بزنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم درخواست بده لینک گروه اقدام ب بارداری رو برات بفرستم اونجا بزار بچها ببینن

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

تست یه هاله خیلی خیلی کمرنگ دارن که شبیه خط تبخیره

ولی خوب احتمال مثبت بودنم داره الان نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد حداقل تا موعدتون صبر کنید و دوباره تست بزنید

انشالله که باردارید

تست یه هاله خیلی خیلی کمرنگ دارن که شبیه خط تبخیرهولی خوب احتمال مثبت بودنم داره الان نمیشه خیلی بهش ...

همون ثانیه دوخط شد به ۱دقیقه نکشید رفته رفته پررنگتر شد.۳ روز پیش هم زدم ولی کمرنگتر بودش اصلا بزور دیده می‌شد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این طور که شما میگید به احتمال بالا باردار باشین اما خوب بازم چون خط تست خیلی کمرنگه نمیشه زیاد بهش اطمینان کرد من بودم به چنین تستی زیاد دل خوش نمیکردم چون خیلی احتمال کاذب بودن داره

میدونم سخته خیلی استرس داری دوست داری زودتر بفهمی بارداری یا نه اما حداقل باید تا موعدت صبر کنی