2777
2789

من علاقه شدید ب کار تو بیمارستان دارم 

نمیدونم چراا ولی خیلی دوس دارم

بعد من رشتم انسانیه اصلا دیگ نمیشه الان برم زشته اینا عوض کنم دوباره شروع کنم ب خوندن فایده نداره ۲۲ سالم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

با دیپلم ک فقط کارای خدماتی و کمک بهیار میتونی بشی ، ولی اگر تواناییشو در خودت می‌بینی میتونی کنکور تجربی ثبت نام کنی الانم ظرفیت ها رو افزایش دادند بشینی برای کنکور تجربی بخونی پرستاری قبول شی ، پرستاری آزاد قبولیش خیلی سخت نیست 

با دیپلم ک فقط کارای خدماتی و کمک بهیار میتونی بشی ، ولی اگر تواناییشو در خودت می‌بینی میتونی کنکور ...

عزیزم واقها نمیتونم چون پرستاری آزاد شهریش خیلیه 

و الان شرط معدل اوردن باید اونم ترمیم بزنم 

خیلی سختتهه چون معدلم خوب نیس

برای دستیار جراح باید بری رشته اتاق عمل، کار تخصصیه

برای کار تو داروخونه کلاسهای نسخه خوانی اینا هست ولی خیلی شغل سطح پایینی و جوش مثل مغازست تا بیمارستان.

وقتی اون علم و مهارت رو نداری نمیتونی بری کار کنی تو بیمارستان، تا علمش رو کسب کنی و این از طریق دانشگاه میسر میشه.

بهیاری بخون ازاد

دختر خالم بهیاره همون کمک پرستار میگه خیلی سخته خیلی مث خدمتکارا باهات برخورد میکنن 

وای من عاشق این بودم ک دسیار جراح شم بابا یادمه قبلا دوره میزاشتن اللن دیگ نیست 💔

البته ما همسایمون پسره تا نهم خونده پارتی داره دامادشون تو اتاق عمل بوده اینم برده الان دارا کاد میکنه کنارش

برا بدبختایی مث من لیسانس میخان دیگ