2777
2789
ی نفر دیروز تاپیک زده بود اسم پسرشو بزاره مختار....

🤣🤣جان من ؟؟ مختار؟؟؟؟🤣🤣

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣جان من ؟؟ مختار؟؟؟؟🤣🤣

نگو مختار بگو ابو اسحاق 😂

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
نه عزیزم اتفاقا صادق خیلی هم قشنگه الان مثلا پسرعموم صادقه خیلی هم دوست داره اسمشو

بزار شاید تونست ۱۸ سالگی عوض کنه 

الان تمام اسما کارن ،شاهان ، بردیا ،... همه اسم مدرن میزارن  

خود پیامبر گفته اسم قشنگ برای بچتون انتخاب کنید 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بزار شاید تونست ۱۸ سالگی عوض کنه الان تمام اسما کارن ،شاهان ، بردیا ،... همه اسم مدرن میزارن خود پی ...

اسم پیامبران قشنگ ترین اسمه 

مثلا کارن قشنگ نیست این اسمایی که جدیدا مد شده بلاگرا میزارن قشنگ نیست ،سلیقه ایه و بستگی به اعتقادات داره🤍

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار شاید تونست ۱۸ سالگی عوض کنه الان تمام اسما کارن ،شاهان ، بردیا ،... همه اسم مدرن میزارن خود پی ...

صادق هم اسم قشنگیه به معنی راستگو 

الان یعتی شاهان و کارن خیلی قشنگه ؟ اینا هم از مد میوفتن

اسی رو بابت اسمی که انتخاب کرده اذیت نکنید

آن شالله مثل اسمش انسان راستگو و درستکاری بشه😍🥰

مبارکه اسی جان ولی الان شما نیت کردی همون اسمو بذاری ولی به احتمال زیاد بچت نمیپسنده به نظر من پدر و مادری که بچه رو به دنیا میارن حتی درمورد اسمشم مسعولیت دارن فردا ازتون ناراحت میشه که چرا همه ی بچه ها تو مدرسه اسم های بروز دارن بعد منو مسخره میکنن به خاطر اسمم و یه چیزی هست که تا آخر عمر روش تاثیر میذاره حتی من دیدم دخترا میگن خواستگارم فلان اسمو داشت رد کردم به نظرم بیشتر فکر کن

2810