2777
2789
عنوان

پایین ترین نمره توی دبیرستان که گرفتید چند بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرسه عادی دولتیدرس اقتصاد

ببین استرس و اینا کاملا طبیعیه یه دو سه ماه بگذره عادت میکنی الان مقطع جدیده به درسا مسلط نیستی من خودمم سال دهم نمره افتضاح تادلت بخواد داشتم

دهم هستم نمیدونم چم شده تاحالا دوتا امتحان پنج نمره خراب کردم 😭

الان برو درسای فرداتوبخون به اینا فک نکن

اون نمراتیم که گرفتی امتحانات بعدی اگه جبران کنی اصلا اونا رو حساب نمیکنه دیگه

خستم .
معلممون خیلی بده کلی تهدید کرد از این مدرسه ببرونتون میکنم

ببین ما تابستون دهم به یازدهم یه دبیر فیزیک برامون اومد بعد کاری ام نمیکرد فقط سگ بود یه فرمول می‌نوشت میگفت برین ۶۰ تا تست تا فردا بزنین امتحاناشم از تستای سخت تر بود بعد به من داد ۱۴ سرجمع با وجود اینکه فقط یک امتحان خراب کرده بودم بعدم گفت لی شما ها رو از این مدرسه میندازن بیرون منم رفتم خونه گریه ولی هیچ غلطی نتونست بکنه الانم باز نشست شده فک کن قرار بود امسال بشه دبیرمون ولی نشد

ببین ما تابستون دهم به یازدهم یه دبیر فیزیک برامون اومد بعد کاری ام نمیکرد فقط سگ بود یه فرمول می‌نو ...

امیدوارم بتونم جبران کنم 😭سری قبلی هم چهار از پنج شدم ولی چون سخت بود کسی پنج نگرفت این سری خیلی بد شد

همه نمراتم حتی نهایی ها یا ۱۹ یا ۲۰ بود ولی عربی یه بار ۱۸ شدم. اما از هنر راهنمایی بگم حتی سابقه ۹ از ۲۰ هم داشتم😂😂

با وساطتت مدیر نمره هنرمو ۲۰ میدادن کارنامه تا معدلم خراب نشه وگرنه کلاسیام افتضاح بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بعد جبران کردی ؟مشکلی پیش نیومد؟

یادم‌نیس خیلی ساله پیشه گلم نگران نباش چیزی نمیشه ولی حتما جبرانش کن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

۱۶ از درس فیزیک پیش دانشگاهی

سال ۸۹

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
2810