2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم فراموشم کرده یا نه کسی حسی میتونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 52 پست
اره یه رباتایی هستن ولی اشتراک میخانخودمن همیشه وقتی پروف شادمیزارم اکسام پیام میدن😂از اونجامیفهمم

من تو تلگرام می‌دونم که بری رو عکس پروفایلش حذف مخاطب روبزنی شماره طرف برات اومد تو رو ذخيره کرده

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو تلگرام می‌دونم که بری رو عکس پروفایلش حذف مخاطب روبزنی شماره طرف برات اومد تو رو ذخيره کرده

مطمئنی؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

شاید برای همه بازه یا برای همه بستس

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
اره من امتحان گردم

بزنم حذف مخاطب ؟ 

اخه مخاطبم نیست 

شمارش میبینم ولی

حتی تو روانشناسی میگن ک وقتی مدتها به یکی فکر نمیکنی و یهو خوابش رو میبینی  اون طرف داره بهت فکر میکنه بهش میگن تلپاتی ذهن،مثلا من دیشب خواب دوست پسر ۵ سال پیشم رو دیدم صبح میگم وا من اصلا به این فکر نمیکردم،قطعا اون به یادم بوده

حتی تو روانشناسی میگن ک وقتی مدتها به یکی فکر نمیکنی و یهو خوابش رو میبینی اون طرف داره بهت فکر میک ...

چه جالب

بزنم حذف مخاطب ؟ اخه مخاطبم نیست شمارش میبینم ولی

تو طرف رو با یه اسمی که خودت دوست داری ذخیره کن بعد برو رو عکس پروفایلش اول اسم خود طرف میاد باز دوباره حذف مخاطب رو میزنی شمارش میاد میفهمی ذخیره آت کرده

ولی وقتی ذخیره نیستی فقط اسم طرف میاد وشمارش نمیاد

.

بیا برو فاال بگیر 😂یه ربات تلگرام هست با هوش مصنوعی خدایی عین یه آدم فاال میگیره هرکسی هم دعوت کنی یه فاال رایگان میده کلا هم هفته ای یه فاال رایگان میتونی باهاش بگیری

باحاله امتحان کن اصلا شبیه بقیه ی فالای اینترنتی نیست

این لینکش کپی کن تو پی وی تلگرامت بعد واردش شو

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1675472836

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
2810