2777
2789

از دیشب واژنم نزدیک به دهانه رحم تیر می‌کشه 

دردش شدید نیس مداوم هم نیست قطع و وصل میشه 

طبیعیه؟ 

هفته هفتم

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلمیه سوال بپرسم؟ از علائمت چی بود؟ نوک سینت حساسه؟

تا وقتی موعدم نگذشته بود هیچ علائم خاصی نداشتم

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
طبیعیه فقط اگه خدای نکرده لکه دیدی سریع برو دکتر

نه لک ندارم فقط واژنم میگیره ول می‌کنه 

شدید هم نیست قابل تحمله ولی نگرانم

سلام گلم خوبی میگم من پریودام نامنظمه چند روز بود ک عقب انداختم لی بی زدم حاله انداخت رفتم آزمایش بتا نوشت ۲۰.۲۴ حالا امروز دوباره تکرارش کردم بنظرت امیدی هست؟؟ علائمم درد زیر شکم و کمر درد بی حالی گاهی هم واژن درد و سینه درد زیاد

سلام گلم خوبی میگم من پریودام نامنظمه چند روز بود ک عقب انداختم لی بی زدم حاله انداخت رفتم آزمایش بت ...

سلام عزیزم احتمال ۹۹درصد بارداری مبارکه