2777
2789

سلام خانوما .

میخواستم سرخکن بدون روغن بگیرم میخواستم ازتون راهنمایی بخوان کسایی که دارن میشه یه مشورت بدن اینکه اصلا خریدنش کار خوبیه یا نه 

و اینکه چه مارکی رو دارین و ازش راضی هستید 

ممنونم

مارکشویادم نیست اگرمیخوای برم توکابیت ببینم اما ازمن همش توکابینته ۱۰بارم استفاده نکردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسته به خودت داره غذا بدون روغن دوست داری یا ن

بعضیا اخه عادت دارن از غذا روغن بچکه

من راضیم

مخصوصا برای بادمجان خیلی راحته 

مرغ و اینام میپزم توش 

خیلی عالی از نظر من

من فیلیپس دارم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تازگیا داتیس دوقلو خریدم همین که هی سایت تبلیغشو می‌کنه هنوز استفاده نکردم اصلا جعبش رو باز نکردم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

من توش جوجه درست میکنم ببشتر و هم خوشمزه است هم دیگه نمیخواد بسات راه بندازی 😍

سیب زمینی تنوری و ذرت و سوسیس تنوری و سیب زمینی سرخ کرده با روغن کم و گوجه کبابی هم گذاشتم و خوشمزه بود

من راضی ام ازش فقط خودم تا حالا حوصله نکردم کوکو و کتلت و اینا بزارم ببینم اونا رو چجوری میپزه

مارک Tivarex و ۶/۵لیتر هست مال من، دو المنته،و آب پاش داره هم

الان هم جدیدا یاد گرفتم چجوری تو کفش کاغذ بذارم که غذا به کف نچسبه و از این بابت هم راحت شدم

فقط یک ایراد داره، نمیدونم چجوری چربی های دیواره ها و المنت رو پاک کنم که تمیز تمیز بشه🥲

۳ ماهه گرفتم و راضی ام

در حال تثبیت وزن😎
من توش جوجه درست میکنم ببشتر و هم خوشمزه است هم دیگه نمیخواد بسات راه بندازی 😍سیب زمینی تنوری و ذرت ...

راستی پاچینی هم درست کردم توش(همون کتف و بال)و منظورم از ذرت هم بلال هست

اگه برا رژیم میخوای عالیه

در حال تثبیت وزن😎
بسته به خودت داره غذا بدون روغن دوست داری یا نبعضیا اخه عادت دارن از غذا روغن بچکهمن راضیممخصوصا برا ...

کلا غذاهامون رو خیلی کم روغن میخوریم 

میخواستم یه مارک و مدل دستم بیاد چون واقعا خیلی مدل زیاده