2777
2789
عنوان

اللهم عجل لولیک الفرج❤

90 بازدید | 17 پست

که تـو اوج آرزوی منی مــهدی جان...

اللَّھُـمَ‌‌‌‌عجِّـلْ‌لِوَلیِڪَ‌ألْـفَـرَج 

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

اللهم عجل لولیک الفرج⁦❤️⁩

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  إن شاءالله طاعات قبول. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلااااامممم بیداررررییییییی🤣

بچه ها بیاین سر صبح با هم سلام بدیم

السلام علیک یا صاحب الزمان

السلام علیک یا منتقم خون حسین

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
سلااااامممم بیداررررییییییی🤣بچه ها بیاین سر صبح با هم سلام بدیمالسلام علیک یا صاحب الزمانالسلام علی ...

سلاااممم آری😂😂

السلام علیک یا مولانا یا صاحب الزمان♡

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
ببخشید شما چطوری به وجود داشتن امام عصر باور دارین؟؟ممنون میشم جواب بدین

سلام قشنگم♡

به طور کلی پیامبرای همه دین های گذشته (دین های حقیقی که از طرف خدا هستن) مثل حضرت موسی و حضرت عیسی، به اومدن فردی در آینده اشاره کردن که بسیار درستکار هست و وظیفه‌ش نجات دادن جهان از هر ظلم و بدی هست. 

این بشارت تو کتاب های الهی قبل از قرآن مثل انجیل و تورات ذکر شده.

علاوه بر این، موارد دیگه ای هم هستن که وجود آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه رو ثابت میکنن و تو این پست و پست های بعدی یکی یکی بررسیشون می کنیم.

اولین مورد و دلیل عقلی، اینه:

تو قرآن تو آیات متعددی به این اشاره شده که خداوند بعد از خلق انسان، راه های زیادی برای هدایت اون گذاشته‌. 

یکی از مهم ترین این راه ها، فرستادن پیامبرا بوده تا ما راه حق رو تشخیص بدیم. 

اما همیشه کسایی بودن که از سر دشمنی اومدن دین اونا رو تحریف کردن و به همین خاطر همیشه لازم بوده که پیامبر دیگه ای بیاد و دوباره حق رو نشون بده. 

با اومدن خاتم الانبیا بهترین راه ها برای هدایت پدید اومدن، 

اما خداوند باز هم میخواست که بنده هاش رو از گمراه شدن توسط همون آدمایی که از سر دشمنی میخواستن دین رو نابود کنن، نجات بده.

بنابراین بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خداوند مسئولیت هدایت مردم رو به اماما دادن.

اغلب مردم از فرصتی که برای تحول جهان با امامِ عصرشون داشتن غافل بودن و این یکی از دلایل شهادت مظلومانه تک تک اماما بود.

وقتی امام یازدهم امام حسن عسکری علیه السلام به شهادت رسید، جهان بازم به یه امام نیاز داشت، 

چون منطقی نیست خداوند هیچوقت جانشین صالحی روی زمین نداشته باشه.

تازه برنامه هدایت انسان هم کامل نشده بود.

تو این زمینه امام علی علیه السلام فرمودن:

"زمین هرگز از حجت خدا خالی نخواهد ماند و آن حجت الهی یا ظاهر است یا مشهور یا خائف است و مستور، تا حجت ها و بیانات الهی باطل نگردد."

(نهج البلاغه، ترجمه سید جعفر شهیدی، ص ۸۸)

بنابراین اگر بعد از شهادت امام حسن عسکری علیه السلام و با گذر اون همه سال هنوز در دنیا میدونیم حق چیه و حق پابرجاست، این به خاطر حضور امام زمان علیه السلام هست.

حتی یه حدیثی هست امام زمان عجل الله تعالی فرجه فرمودن :

ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم ، که اگر جز این بود گرفتاریها به شما روی می آورد و دشمنان شما را ریشه کن می کردند.

"بحار، ج ٥٣، ص 175"

دومین مورد و دلیل نقلی، اینه:

روایات زیادی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم داریم که حضرت توشون دوازده امام رو به طور واضح و با ذکر نامشون معرفی کردن. 

یکی از این نمونه ها که از کتاب های اهل سنت هم هست، اینه:

"فردی یهود ی به نام نعثل نزد پیامبر آمد و سؤالاتی از ایشان پرسید و سرانجام مسلمان شد. 

یکی از سؤالات او درباره ی تعداد و نام جانشینان پیامبر بود که پیامبر اینگونه پاسخ دادند:

جانشینان من دوازده نفرند.

سپس آنها را با نام به شرح زیر معرفی کردند:

1 - علی بن ابی طالب 

2 - حسن بن علی 

3- حسین بن علی 

4- علی بن الحسين 

5- محمد بن علی 

6 - جعفر بن محمد 

7 - موسی بن جعفر 

8- علی بن موسی 

9- محمد بن علی 

10 - علی بن محمد 

11 - حسن بن علی 

12- مهدی فرزند امام یازدهم 

منبع: ينابيع الموده، ص ۴۴۱

ابن المغازلی شافعی مؤلف کتاب مناقب نیز مثل این روایت را درباره ی فردی دیگر از یهود به نام جندل بن جناده نقل کرده. 

منبع: ینابیع الموده صفحه ۴۴۳ و ۴۴۲

و در کتاب منتخب الأثر حدود پنجاه روایت در این باره نقل شده است. 

منبع: منتخب الأثر، فصل اول، باب ۸

مخالفای شیعه ادعا میکنن که امام حسن عسکری علیه السلام فرزندی نداشتن. 

برای اثبات ولادت یک نفر اعتراف افرادی که به این موضوع آگاهی دارن کافیه. 

روایات فراوانی با سند صحیح درباره ی ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در منابع شیعه وجود داره. 

از جمله روایتی که محمد بن یحیی که از احمد بن اسحاق از ابی هاشم جعفری نقل کرده.

"همراه عده ای خدمت امام عسکری رسیدم گفتم جلالت شما مانع میشود تا من سؤالم را بپرسم.

امام فرمود: بپرس. 

گفتم آقای من آیا برای شما فرزندی هست؟ 

امام فرمود: بله.

( اصول کافی کلینی، ج ۱، ص ۳۲۸)

عمه ی امام حسن عسکری حکیمه خاتون دختر امام جواد هم که در شب ولادت همراه نرجس خاتون بودن به ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شهادت دادن و حتی علمای اهل سنت هم به ولادت امام زمان اعتراف کردن که عبدالوهاب شعرانی شافعی مصری یکی از اونهاست. 

( اليواقيت و الجواهر، ج ۲، ص ۱۲۷ )

بازم هر سوالی داشتی بپرس قشنگم❤

ماشاالله ب اطلاعاتتون در مورد امام زمان.چطور ب این اطلاعات برسم؟

ممنون قشنگم♡

منظورت منبع برای مطالعه ست؟

تو کتابخونه ها و کتابفروشی ها کتابای خیلی خوبی تو این زمینه وجود دارن🌸

تو تلگرام یه کانالی هست به اسم مهدیاران، متعلق به یه موسسه بزرگ معتبره، مطالب دقیق و خوبی میذارن اگه خواستی میتونی نگاه کنی و "شبهه شناسی" رو اگه سرچ کنی توش جواب سوالات مربوط به آقا هستن♡

تو بخش جستجوی تلگرام mahdiaran رو سرچ کنی میاره🌸