2777
2789
عنوان

چطور میشه خونه ای خرید و کلاه سر آدم نره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
خیلی خویه ی ادم کاربلد همراهت باشه تمام مدقعیت و شزایط خونه رو بسنج طرف معامله هم باید قابل اعتماد ب ...

چه عالی مرسی که گفتین نکته خیلی خوبی بود

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بیا اینجا همه املاکی بودن ما خبر نداشتیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنگاه معتبر دفتر ثبت اسنداد بری قرار داد ببندی واصل سند یا قولنامه ی اون خونه

خب خونه قبل اینکه سندش بیاد اول قولنامه میشه،یعنی قولنامه رو تو دفتر ثبت اسناد بنویسیم؟این کارو میکنن؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
چجوری یه خونه رو به چند نفر میفروشن؟میشه راهنمایی کنید تا مطلع بشیم پیش نیاد

باید کلیه استعلامات رو از شهرداری و اداره جات مربوطه بگیری. ابعاد کامل زمین طبق نوشته داخل سند باید حتما موقع خرید متر کنی. حتی اگه بیشتر هم بود بگو نمیخام. چون بازم بعدا دردسر داره برای خریدار. همه چی طبق سند و سند هم کلیه استعلامات

معمولا بنگاه معتبر باشه خیلی کارت راحته. 

بعد از خرید هم حتما سند بنام بزنید

باید کلیه استعلامات رو از شهرداری و اداره جات مربوطه بگیری. ابعاد کامل زمین طبق نوشته داخل سند باید ...

راهنماییات عالی بود خیییلی ممنون که کمکم کردی😘😘😘😘😘

باید کلیه استعلامات رو از شهرداری و اداره جات مربوطه بگیری. ابعاد کامل زمین طبق نوشته داخل سند باید ...

یه سوال،من الان خونه ای مد نطرمه که بنگاه نزاشته خود طرف برای فروش گداشته و ملک ۱۸سال ساخته،الان که پای املاک درمیون نیست ممکنه خطرناک باشه؟

یه سوال،من الان خونه ای مد نطرمه که بنگاه نزاشته خود طرف برای فروش گداشته و ملک ۱۸سال ساخته،الان که ...

بله. همه چی ممکنه اتفاق بیفته. باید با یه بنگاه قابل اعتماد مشورت کنید. 

بله. همه چی ممکنه اتفاق بیفته. باید با یه بنگاه قابل اعتماد مشورت کنید.

ببخشید ولی بنگاه هم میگه من بیا فایل دارم بهتر از اون با همون قیمت،خب امروز هزارتا بهم گفت من گفتم ۱۸سال ساخته میگه دوسال دیگه میشه بیست سال میشه بافت فرسوده بعو خودش۱۶سال ساختو بهمون پیشنهاد میداد،هرکی میخواد خودش سود کنه

ببخشید ولی بنگاه هم میگه من بیا فایل دارم بهتر از اون با همون قیمت،خب امروز هزارتا بهم گفت من گفتم ۱ ...

کاملا حرفاتون قبول دارم. 

ولی این بنگاهی ک تو الان گفتی ک اگه حس کنی میخاد مال خودشو بفروشه خب این دلسوز نیس. 

باید خودتون تشخیص بدین کی با انصافتر و دلسوزتره

کاملا حرفاتون قبول دارم. ولی این بنگاهی ک تو الان گفتی ک اگه حس کنی میخاد مال خودشو بفروشه خب این دل ...

کلا خونه خریدن بنطرم خیلی کار سختیه خدا باید بهمون کمک کنه

ما تو شهری هستیم که کسیو نمیشناسیم،این اقا رو یکی اشنا معرفی کرده ولی خب اکنم دنبال نون خودشه هرچیم باشواقعا ادم باید خیلی باوجدان باشه سودی بهش نرسه خوب راهنماییت کنه

ازتون ممنونم بابت وقت و راهنماییاتون🌼

کلا خونه خریدن بنطرم خیلی کار سختیه خدا باید بهمون کمک کنهما تو شهری هستیم که کسیو نمیشناسیم،این اقا ...

باید خودتونم یخورده زرنگ و پخته باشین

. ولی تا میتونین سوال کنین. آخرش یه دلسوز پیدامیشه