2777
2789
عنوان

پسری که همه دوراشو زده

196 بازدید | 24 پست

با یکی دوست بودم. ۳۸ سالش بود. خودش میگفت از ۲۰ سالگی دوست دختر داشتم. کلا یک سال باهم بودیم. حس میکردم خیلی خوشش میاد از من . من ۹ سال ازش کوچیک‌تر بودم. الان مامانش میخواد یکی از فامیلاشونو براش بگیره که معلم ریاضیه. من دکترا دارم. ولی به من گفت چون تو ی بار عقد کردی مامانم اصلا راضی نمیشه. به نظرتون همچین آدمی تو زندگیش خوشبخت میشه؟

بله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بخوادت مامانشو راضی میکنه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بنظرم آدمی ک هنوز میمونه ننش براش شخصی ترین تصمیم زندگیشو بگیره کلا نمیدونه خوشبختی و عشق و علاقه ی زندگی مشترک چیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا نشه ؟

چون که هیچ اختیاری از خودش نداره. حتی جرات نمیکنه به مادرش بگه از کی خثشش میاد. احساس میکنم ی زن تو سری خور میخواد که دوتا بچه هم بیاره براش بعد بره بازم دنبال دختربازیش.

چون که هیچ اختیاری از خودش نداره. حتی جرات نمیکنه به مادرش بگه از کی خثشش میاد. احساس میکنم ی زن تو ...

شاید هم الکی میگه مامانش گفته هوم؟ شاید هم خوشبختی رو این جوری که شما میگی میدونه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

هیچ کسو جز خودش دوست نداره و پول.

پس بدرد نمیخوره

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

2810