2777
2789
عنوان

پسری که همه دوراشو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
بنظرم آدمی ک هنوز میمونه ننش براش شخصی ترین تصمیم زندگیشو بگیره کلا نمیدونه خوشبختی و عشق و علاقه ی ...

دقییییقا. چون داداششم با یکی ده سال دوست بوده ولی مامانش نذاشته با اون دختره ازدواج کنه و رفته یکی رو که خودش میخواسته براش گرفته.

چرا نشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید هم الکی میگه مامانش گفته هوم؟ شاید هم خوشبختی رو این جوری که شما میگی میدونه

اصلا به مامانش نگفت. گفت میترسم بگم. فقط دوست دارم اونم تو شرایط من قرار بگیره ی روزی.

اصلا به مامانش نگفت. گفت میترسم بگم. فقط دوست دارم اونم تو شرایط من قرار بگیره ی روزی.

مطمئن باش الکی گفته مامانم با همچین شرایطی نمی پسنده ! شاید اون خوشبخت بشه ولی تو با اون خوشبخت نمیشدی 

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خودت را  تحقیر نکن چون یه بار عقد کردی  جنایت که نکردی  زیاد به حرف توجه نکن منت باید داشته  بیان خواستگاری حالا چون مامانش دلش نیست  فردا روزی بری زیر یه سقف همون مادرش دمار از روزگارت در میاره گاهی وقتها اگه کاری درست نمیشه باید خدا را روزی هزار بار شکر کرد

چون هیچ عشق و علاقه‌ای در میون نیست. آدم بدون عشق خوشبخت میشه؟

بله میتونه هم به عشق برسه هم به حال خوش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مطمئن باش الکی گفته مامانم با همچین شرایطی نمی پسنده ! شاید اون خوشبخت بشه ولی تو با اون خوشبخت نمیش ...

مامانش واقن رو همه پسراش مسلط بود. ببین دیگه طرف ۴۰ سالشه نمیتونه خودش انتخاب کنه.

داداششم وضعیتش همین بوده الان با ی بچه داره جدا میشه.

خدا براش خوب بخواد 

اره .چه دختر چه پسر باید قدرت تصمیم گیری داشته باشن 

تهش میشه جدایی و یه بچه میونشون آواره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن