شنیدم میگن ب شماره سیمکارتات و کلا محتویات گوشیت دسترسی پیدا میکن
من18سالمه هنوز سیمکارت ب اسم خودم نگرفتم
ولی با شماره مامانم ک دستمه هم ال داشتم و هم اینستا
بهم میفهمن؟
شنیدم گیر میدن برا ابتدای ثبت نام
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله دسترسی کامل به سابقه گوگل و پیام رسان ها پیدا میکنن
خب میشه گوشی کاملا رسیت کرد و کلا محتویاتی نزاشت؟
از طرفی خط ب اسم خودم نیس
و خودم ماه بعد میتونم خط بگیرم و اونو بهشون بدم
خب میشه گوشی کاملا رسیت کرد و کلا محتویاتی نزاشت؟ از طرفی خط ب اسم خودم نیسو خودم ماه بعد میتونم خط ...
فکر نمیکنم بشه چیزی رو کلا حذف کرد حتی اگر حذف هم بشه از طرف تو حذف شده و تو پایگاه اطلاعاتی باقی میمونه و همین که خط به اسم خودت نیست خوبه .نگران نباش اگر خدا بخواد قبول شی هیچ چیز جلوت رو نمیگیره و انشالله که قبول میشی نگران نباش.
فکر نمیکنم بشه چیزی رو کلا حذف کرد حتی اگر حذف هم بشه از طرف تو حذف شده و تو پایگاه اطلاعاتی باقی می ...
وایی خداکنه هرچند چیز خاصی ندارم
اما برا اینستا و تل ک داشتم
بعد اون تایم علیه رژیم استوری گذاشتم یا از خودم عکس گذاشتم
کلا میترسم
وایی خداکنه هرچند چیز خاصی ندارماما برا اینستا و تل ک داشتمبعد اون تایم علیه رژیم استوری گذاشتم یا ا ...
نگران نباشید خدا رو شکر کنید خط به اسمتون نیست ولی نگران نباشید کلا تحقیقات محلی هم خیلی شرطه آدم که با یه گوشی نمیتونه همه چیز رو تغییر بده مهم اجتماع هست بیشتر