2777
2789
عنوان

اینا چیه زده رو دست بچم بیاین راهنماییم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست
الهی بگرم خانوم کوچولو🥺رو پاهاش نزده؟ نگران نباش اگه بیماری دست پا دهان هم باشه خطرناک نیست خودش خو ...

نه عزیزم فقط تو دهنش و دستش تبم نداره بیقراری هم نمیکنه نمیفهمم اصلا این چیه و در اثر چی گرفته

اذیت میشه خیلی

اگه همین باشه و زود درمان کنید،اذیت نمیشه.

به تشخیص پزشک هم ربط داره.

شاید چیز دیگه ای باشه‌.

ولی احتمالا همین بیماریه.یادمه خداروشکر،دخترم زود خوب شد.دکترشم خیلی خوب بود.داروها رو هم همه خارجی نوشت،سریع خوب شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همین باشه و زود درمان کنید،اذیت نمیشه.به تشخیص پزشک هم ربط داره.شاید چیز دیگه ای باشه‌.ولی احتما ...

اخه فقط دستشه اون مگه همه جای بدن درگیر نمیشه؟بعد تب هم نداره ممکنه اخه؟

عجیبه.پسر منم دونه های حالت تبخال زد زد رو مچ دست و بین تنگتها و پاها و رو مقعشم بود. دکتر بردم گفت حساسیت به ارو هست. قطعش کردم دارو رو. امروز خیلی بهتر بود. الان یه هفته ای میشه. یعنی ویروس جدیدی پخش شده؟ ما هم جایی نمیریم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عجیبه.پسر منم دونه های حالت تبخال زد زد رو مچ دست و بین تنگتها و پاها و رو مقعشم بود. دکتر بردم گفت ...

منم همین چن روزه سرما خوردم بعد چن روز پاهام کهیر زد بعد یه ساعت خوب میشه و اگه پاشم فعالیتی کنم یا برم بیرون دوباره میریزه بیرون  

نه ابله های سفتن

پس زرد زخم نیست

میگی بچه بی قرار نیست پس نباید تبخال باشه چون بشدت دردناکن

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😥انشالله زودتر خوب شه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

2810