2777
2789
خیلی قشنگه شاید خوشت نیومده یه پسریه که از فقط و بی پولی و همینطور بیماری روانی صاحبخونه که یه زن پی ...

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزد

ببین انقدر حالم از خوندن تا اینجاش بد شد ک خدا میدونه،ولش کردم

اخه من حال روحیمم خوب نیست،دنبال یه کتابی بودم حالمو بهتره کنه و چون تعریف اینو زیاد شنیدم گفتم حتما چیز خوبیه ولی بی اندازه حالمو بد کرد

قسمت پشیمونیش داستانو جذاب میکنه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید مگه چی میگه که انقدر شیفتش شدید

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزدببین ...

اره میره در یک جنون آنی پیرزن رو به قتل میرسونه بعدش درست موقعی که میخواد بره بیرون خواهر ناتنی پیرزنه میرسه و اونو هم میکشه و میره بیرون تا مدت ها مخفی میکنه و بعد از اینکه همچین کاری میکنه چند روز بیمار میشه ولی در نهایت عاشق یه دختری میشه که دختره روسپی گری میکرده تا بتونه خرج خواهر برادراش رو بده دختر همون مرد سیبیلو در آخر میره پیش دادستان جدید و اعتراف میکنه بهش ۵ سال حبس میدن آخرش خوب تموم میشه به عشقش هم میرسه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزدببین ...

شآید از انتشارات یا ترجمه خوبی نخوندین که به دلتون ننشسته و اینکه روحیه هم تاثیر داره من عاشق ژانر جنایی ام واسه همین برام جذاب بود 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.