2777
2789

دیشب  فهمیدم  جاریم بارداره بچه  سومشو بچه  دومش  دوسالشه  من بچه دومم ده سالشه

منم   ۲۳ روز پیش  سقط داشتم ینی  اگه بچه من می موند دقیقا با جاریم  تو یک زمان بود سن  بارداریمون 

ان شاءالله بچش سالم باشه  

ولی خیلی از خودم بد میاد  بخاطر این حس  یه بغضی تو گلومه همه فکرم درگیره  :( 

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا داری دیگه

دلم خیلی بچه میخواد نمیدونم بخدا دست خودم نیس  همش  تو فکر بچم  هر جا  یه بچه کوچیک میبینم دلم  میره میرم بغلش میکنم  یکسره  همه متوجه شدن   :/

اللهم عجل لولیک الفرج

خدا رو شکر یکی داری من وقتی جاریام بچه‌هاشون رو بوس و بغل می‌گیرن تمام حسرت دنیا رو دلم می‌شینه

همیشه میگن دعای نی‌نی سایتی‌ها خیلی تاثیر داره،خواهرهای گلم لطفاً برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😘🙏
بسم الله 😕 اخه ادم به بارداری یکی دیگه باید حسادت کنه؟ اگه نازا بودی چیکار میکردی خدا به یکی ده تا ...

چون  حسادت  خر است و ممکنه الکی  بیاد سراغ ادم 😐

اللهم عجل لولیک الفرج

تهش هیچی نیست جز ناراحت کردن روح و روان خودت

من دیشب یه خوابی میدیدم تو خواب داشتم شدیدا به یکی حسودیم میکردم 😄 صبح که بیدار شدم تا شب حس بدش باهام بود 

حسادت خودتو از بین میبره ضرری به طرف مقابلت نمیرسونه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

دوتا بچه داري بعد بازم به بارداري يكي ديگه حسادت ميكني😐😐😐من ديگه حرفي ندارم

كلا هم من به عقل كسي كه تو ايران بيشتر از دوتا بچه مياره شك دارم الان

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
دوتا بچه داري بعد بازم به بارداري يكي ديگه حسادت ميكني😐😐😐من ديگه حرفي ندارمكلا هم من به عقل كسي ك ...

درسته داری  دعوام میکنی  ولی  حقمه 

اللهم عجل لولیک الفرج