2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما خوب شدیذ؟؟دارو آرامبخش خوردید؟؟راستی توروخدا جراحیش سخت بود؟

نه هیچ قرص ارام بخشی نخوردم  

خودم رشتم مرتبط به روانشناسی هست  چند جلسه پیش استادم رفتم صحبت کردم بعدشم خودمو مشغول درس کردم و سعی کردم حالمو خوب کنم الان خیلی خوبم . 

. خوبم که تا اخر عمر باید قرص بخورم . جراحیشم نه زیاد سخت نبود . 

شما که جراحی نمیخواین قرصتونو بخوردی خوب میشید برای حال روحیتونم بهتون پیشنهاد میکنم با روانشناس صحبت کنید حتی اگر مشکلی هم نداشته باشید بازم خوبه 

نه هیچ قرص ارام بخشی نخوردم خودم رشتم مرتبط به روانشناسی هست چند جلسه پیش استادم رفتم صحبت کردم بع ...

بعنی شما افسردگی تون رو بدون دارو خوب کردید؟؟توروخدا علایمتون چی بود؟؟چقدر طول کشید؟

واینکه تیرویید سرطان بشه کشنده نیست؟

من نزدیک ۱۰ تا دکتر رفتم نوار گوش ، آندوسکوپی گوش حلق و بینی کردم همه چیم اوکی بود مشکلی نداشتم دکت ...

نمی‌دونم گلم خودش خود به خود تموم شد

خیلی سخت بود برام خیلی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

بعنی شما افسردگی تون رو بدون دارو خوب کردید؟؟توروخدا علایمتون چی بود؟؟چقدر طول کشید؟واینکه تیرویید س ...

افسردگی نبود بیش از اضطراب بود . که چند جلسه روانشناس رفتم و بعدش سعی کردم خودم رو مشغول کنم . 

همه هم دارو نمیخوان خیلی ها بدون نیاز به دارو حالشون خوب میشه .

برای درمان افسردگی و اصطراب حداقل ۶ ماه باید زیر نظر روان شناس باشید به این سرعت خوب نمیشه .

سرطان تیرویید جز اون سرطان ها هست که خیلی کشنده نیست . و اگر به موقع درمان بشه به بقیه اعضا دیگه بدن اسیب نمیزنه . 

افسردگی نبود بیش از اضطراب بود . که چند جلسه روانشناس رفتم و بعدش سعی کردم خودم رو مشغول کنم . همه ه ...

اضطراب داشتی؟؟علایمتون چی بود توروخدا؟؟دیگه کامل خوب شدی بدون دارو با تلاش خودت