2777
2789
وقتی تیروئیدتون نرمال بشه دیگه علائمتون به تیرویید ربطی نداره . من بهتون پیشنهاد میکنم طبق علائمی که ...

یعنی این علایمم دیگه بخاطر تیروییدم نیست واگر بخاطر اضطراب باشه این این اضطراب ربطی به تیرویید نداره؟واگر خودم مقابله کنم و کمک کنم خوب میشه؟

پانیک با این چیزاییه که گفتی کاملا فرق داره پانیک یه نوع حمله عصبیه فک کن بدون دلیل یهو چنان عصبی می ...

من نزدیک ۱۰ تا دکتر رفتم  نوار گوش ، آندوسکوپی گوش حلق و بینی کردم همه چیم اوکی بود مشکلی نداشتم 

دکترها گفتن برای اعصابه الان ۱ماه درگیرشم 

فکر کروم شاید این هم از علایم پانیک باشه 

الان تحت نظر مشاور آنلاین هم هستم 

شما بهتر شدی ؟ 

چکار کردی؟

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در مورد پانیک که گرفتی میشه به من توضیح بدی ؟؟من مرداد سقط داشتم از اون موقع همش مریض میشم گوش ...

عزیزم علایمت دقیقا مثل منه تایپک هامو بخون....تیروییدم داری؟

عزیزم علایمت دقیقا مثل منه تایپک هامو بخون....تیروییدم داری؟

سالهاست تیرویید کم کار دارم قرص میخورم تحت کنترله 

ولی ۱ماه یه دفعه گوشام کیپ شد و آب دهنم قورت میدم گوشام خس خس میکنه دیگه خسته شدم انقدر دکتر رفتم آزمایش دادم 

سالهاست تیرویید کم کار دارم قرص میخورم تحت کنترله ولی ۱ماه یه دفعه گوشام کیپ شد و آب دهنم قورت میدم ...

چندساله تیرویید داری؟؟یعنی بخاطر تیروییدت نیست؟؟دیگه علایمت چیه؟سردرد وگیجی ومنگی سر هم داری؟

یعنی این علایمم دیگه بخاطر تیروییدم نیست واگر بخاطر اضطراب باشه این این اضطراب ربطی به تیرویید نداره ...

حتی اگر علائمتون هم برای تیرویید باشه به هر حال یه مشکله و با روان شناس و روان پزشک قابل حله . 

نمیشه گفت چون برای تیرویید هست پس ولش کنم که خودش خوب بشه . 

من پزشک نیستم فقط تجربمو از این چند ساله که تیرویید کم کار دارم که در اخرم مجبور به جراحی شدم 🤦‍♀️ رو گفتم . من خودم علایمو به پزشک که گفتم گفت وقتی تیرویید با قرص نرماله دیگه علائمتون به تیرویید ربطی نداره .

حتی اگر علائمتون هم برای تیرویید باشه به هر حال یه مشکله و با روان شناس و روان پزشک قابل حله . نمیشه ...

الان شما خوب شدیذ؟؟دارو آرامبخش خوردید؟؟راستی توروخدا جراحیش سخت بود؟

چندساله تیرویید داری؟؟یعنی بخاطر تیروییدت نیست؟؟دیگه علایمت چیه؟سردرد وگیجی ومنگی سر هم داری؟

۹ساله تیرویبد دارم فقط قرص خارجی بهم سازگاره 

قرص ایرانی میخورم لرزش دست و تپش قلب میگیرم 

گوشم بعضی اوقات کیپ میشه ، آب دهنم قورت میدم گوشم خس خس میکنه 

الان ۱ماه کلی آزمایش و دکتر رفتم 

حتی یه حمام درست و حسابی نمیتونم برم بعد از حمام گوشم تا چند دقیقه کیپ میشه 

خب دکتر چی میگه؟سردرد هم داری؟

سردرد ندارم 

میگن برای اعصابه

تحت نظر مشاور هستم قرص آرامبخش بهم دادن 

گفتن شاید آلرژی هم باشه داروی آلرژی هم میخورم

حتی اگر علائمتون هم برای تیرویید باشه به هر حال یه مشکله و با روان شناس و روان پزشک قابل حله . نمیشه ...

توروخدا میشه راهنماییم کنید..شما عمل کردی سخت بود؟؟اذیت نشدی؟؟بعدش افسردگی تو تایپکتون خوندم چطوری خوب شد توروخدا دارو خوردی

گفتم کیپ میشه ، آب دهنمو قورت میدم خس خس میکنه، حالت سنگینی داره

منم اینجوری بودم الآنم گاهی اینجورم اما من سرمم همون سمت درد میگیره و همراهش گیج ومنگ میشم.من نوار گوش اینام دادم گفتن مال اعصابت دارو دادن بدترم کرد نخوردم...

2810