2777
2789
عنوان

مامان های باردار یا غیرباردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 30 پست
اره من کل روز حال نداشتم برم یه لیوان چایی برای خودم بریزم😅کلا رو مبل دراز بودم فیلم میدیدم الان یک ...

خوشبحالت

من کارمندم هستم خیلی داره بهم فشار میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کار میکنم تو خونه ولی دست خودم بود برای شما که کارمندید اره واقعا سخته ولی یکم بگذره درست میشه

مردا هم درک نمیکنن شوهرم کمک میکنه ولی انگار خسته شده ازین حال خراب من

مردا هم درک نمیکنن شوهرم کمک میکنه ولی انگار خسته شده ازین حال خراب من

دقیقا اوضاع منم همینه یه هفته ی اول کمک میداد ذوق داشت ولی الان دیگه کمک نمیده فکر میکنه ادا در میارم😂

تازه من اخلاقم خیلی بدتر شده خیلی حساس شدم یه روز در میون دعواهم داریم هر چی سعی میکنم اهمیت ندم نمیشه 

یعنی آدم سر دختر اینجوری میشه؟سزارین خیلی سخته؟؟؟ من همیشه فوبیا دارم

نه بستگی به بدنت دارسخت نیس دردش زیاد ولی خودم باشم طبیعی روانتخاب میکنم چون همون ساعتا دردمیکشی بعدش میای خونه راحتی ولی الان مثل چی درد دارم که تاده روز طول میکشه یابیشتر

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
دقیقا اوضاع منم همینه یه هفته ی اول کمک میداد ذوق داشت ولی الان دیگه کمک نمیده فکر میکنه ادا در میار ...

منم اخلاقم بد بود بدتر شده

بقول شما ذوق داشت کمک می‌کرد الان میگه تو انرژی نداری منم ندارم 

این مردا هم انگار ویار میکنن با زناشون

منم اخلاقم بد بود بدتر شدهبقول شما ذوق داشت کمک می‌کرد الان میگه تو انرژی نداری منم ندارم این مردا ه ...

اره اخلاق منم تعریفی نداشت خیلی بدتر شده 

اره دقیقا همسر منم ویارش از من بیشتر شده

شما چندسالتونه؟

اخه مشکل من فقط تهوع نیست حال عمومیم خوب نیست

اونم از بین میره ناراحت نباش.بخاطر اینه ک چیز مقوی نمیتونی بخوری

۳ ماه دوم ک بشه یه نفس رااااحت ادم میکشه

ولی خب ۳ ماه سوم....😑😑😑