2777
2789

مامانا کسی اینجا هست بچه کلاس اول داشته باشه

سر من اس اول مشق نوشتن یکم‌براش سخت مثلا ر و ب اینا رو خیلی بد مینویسه و‌چون بد مینویسه کتابش کثیف میشه بدش اومده از مشق نوشتن

یا مثلا تکلیفهایی ک میگه کلماتی ک صدای اولشان مثلا آ هست را مشخص کن صدای اول و اخر و بلد نیست همش قاطی میکنه من کمکش میکنم یسره

کلا موقع مشق نوشتن خیلی بی حوصله هی بهونه میاره ننویسه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم هر کلمه ک رسیدن یه کتاب کهنه که نوشته هاش واضح باشه بیار مثلا بگو دور کلمه ی آ دایره بکش .‌خیلی خوب یادمیگیره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پسر منم کلاس اوله حرف اول و آخر و بلد نبود انقد باهاش کار کردم خدارو شکر الان همشو میتونه بگه

روش خاصی داشتید برا تمرین باهاش

اخه همش مثلا میگم کدوم عکس صدا اولش آ مثل آزاده میگه ازاده و‌جون ه رو محکم نمیگه میگه د داره میگم نه اولش ک‌میگیم‌ آزاده میگه خب د داره میگم‌آ داره میگه باشه آ داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

پسر من کلاس دهم هست خب ؟

یه چیزی بهت بگم گوش می‌کنی ؟اصلا اصلا اصلااااا بخاطر درس و مشق سرش داد نزن اعصاب خودتو و اونو خورد نکن 

این روزا میگذره نوشتن حرف ر تموم میشه 

نوشتن آب بابا و جمع و تفریق تموم میشه فقط یه اعصاب داغون از خودت و بچه ت می مونه 

یادمه روزای اولی که پسرمو بردم کلاس زبان 4 سالش بود رنگا رو یاد نمی‌گرفت خاک بر سرم سرش داد میزدم فکر میکردم خنگه...الان که 15 سالشه زبان انگلیسی شده عین زبان مادریش 

تو مدرسه بجای معلمش درس میده و من حسرت اون روزی رو میخورم که سرش داد میزدم 

داد نزن عصبی نشو آرامش خودتو حفظ کن این روزا میگذره 

یه ظرف آرد بریز بگو توظرف شکل حروف بکشه..بعد که یادگرفت تودفترباهاش تمرین کن...

ممنون❤️❤️

روش خاصی داشتید برا تمرین باهاشاخه همش مثلا میگم کدوم عکس صدا اولش آ مثل آزاده میگه ازاده و‌جون ه رو ...

من صداهای اول و آخرو براش یکم بیشتر کشیدم یاد گرفتش یعنی معلمشون گفت اینکارو بکنین

پسر من کلاس دهم هست خب ؟یه چیزی بهت بگم گوش می‌کنی ؟اصلا اصلا اصلااااا بخاطر درس و مشق سرش داد نزن ا ...

انفاقا دیشب خیلی اعصابم‌از دستش داغون شد اخه نشستم با ذوق باهم حل کنیم میکه ننویسیم حوصله ندارم نمیخوام ای بابا چرا مشق داریم نمیشه نرم‌مدرسه برم سربازی😐😐😐با بدترین شکل ممکن مینوشت ک‌فقط بره داد زدم‌گقنم‌بد بنویسی دفترت پاره میکنم دیگ‌نری مدرسه راحت بشی نوشت ولی با ترس 

الان بهش گفتم اگ‌سرمشقت و‌مرتب بنویسی رو‌پازل بخر برا خودت بخدا ر اصلا بلد نبود بنویسه انقدد افتضاح مینوشت از اونموقع ا‌منم‌بهتر داره مینویسه😂😂😂

تااخر یاد بگیره ی دنیا وسیله بگیره تا یادبگیره

انفاقا دیشب خیلی اعصابم‌از دستش داغون شد اخه نشستم با ذوق باهم حل کنیم میکه ننویسیم حوصله ندارم نمیخ ...

ای خدا ماچش کن از طرف من 😆😆😆میخواد بره سربازی 🤣🤣😍😍😍😍😍جیگرش برم پسرا خیلی عشقن 

عیب نداره هممون این روزا رو گذروندیم 😅😅ولی دعوا نکن باهاش حالا اولشه براش سخته عادت می‌کنه کم کم 

من از این استیکرای ستاره که رنگ رنگی هست خریده بودم بعد یه دونه مقوا رنگی زده بودم دیوار آشپزخونه ...مثلا مشقاش سر وقت می‌نوشت کار خوب میکرد درساشو میخوند نمره خوب می‌گرفت یه ستاره میزد رو مقوا 

20 تا که میشد براش هدیه می‌گرفتم یا شام میبردمش بیرون 😅😅روش خوبیه خواهر شوهر و جاریمم از من یاد گرفتن میگفتن خیلی خوب بوده برامون

2810