2777
2789
مرسی ایشاا…راحت باشه و اذیت نشم چشم دعا میکنم انشاا…خدا حاجت شمارو هم بده

ممنونم عزیزم😘

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله به سلامتیهروقت مجاز به راه رفتن شدی حتی حس دفع مدفوع هم نداشتی برو دستشویی اونقدر بشین تا کم ...

ممنون عزیزم 

و از توالت فرنگی حتما باید استفاده کنم؟!!

براتون صلوات فرستادملطفاً برای منم بعده زایمان امسال دانشجوی رشته و دانشگاه خوب و عالی بشم 💚

انشاا…اتفاقا خودمم کنکور دادم البته ۲۶ سالمه دوباره کنکور دادم 

و منتظر نتابج هستم برای شما و خودم حتما دعا میکنم نتایج بیاد خیلی خوشحال بشیم

ممنون عزیزم و از توالت فرنگی حتما باید استفاده کنم؟!!

اره ی توصیه تو این مورد من هرچقد سعی کردم حتی با شربتی که خودشون دادن و کلی کمپوت گلابی و انجیر خوردم نتونستم دفع کنم فقط کاچی با کلی روغن زرد به راحتی میتونی دستشویی کنی

کاربری دست دونفر
انشالله ب سلامتی بغل بگیریشپمپ درد بگیرسرتو چن ساعت اول تامیتونی تکون ندی ک سردرد میشی

مرسی چشم. پمپ درد و گفتن دیگه دکترای اطفال اجازه نمیدن به مادر تزریق بشه و ممنوع کردن

اصلا از زایمان نترس خوشگل کن برو وسیله نوزاد رو ت کیف بزار پرونده پزشکی همرات باشهاگه بی حس از کمر م ...

مرسی از راهنمایی هات 

بله همین الانم همش نگرانم چرا هیچی شیر نداره سینه هام😄

آرایش کن قبلش لباس خوشگل بپوش فیلم نی نی خوشگل در بیاد

راست میگی من حواسم نبود به این مورد

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
انشاا…اتفاقا خودمم کنکور دادم البته ۲۶ سالمه دوباره کنکور دادم و منتظر نتابج هستم برای شما و خودم حت ...

چه جالب😍مرسی عزیزم🥺🥺😍😍‌‌

براتون آیت الکرسی میخونم امیدوارم نی نی سالم و زایمان راحتی داشته باشی🥺