2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای این میگم تو دسشویی بیشتر بشینی چون بعد سزارین بخاطر بی حسی حس مدفوعت یه تایم کوتاه از بین میره و خودت باید تو دسشویی اروم اروم زور بزنی

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
توروخدااااا برای من دعا کن خیلی محتاج دعام منو یادت نره 🥹عزیزم برات صلوات میفرستم زایمانت راحت باش ...

دعا کن مشکل زندگیم حل شه خدا بهم یه نگاهی بندازه عزیزم تو الان پاک پاکی منو یادت نره فدات شم❤️🙏🏻🙏🏻🥹🥲

انشاللا به سلامتی  پمپ درد یادت نره خیلی تاثیر داشت برای من که سز سوم شدم  اگه سر اولی  داشمتش زودتر سرپا میشدم 

حتما بعد اینکه دکتر اجازه راه رفتن داد  حسابی راه برو حتی به کمتر درد کشیدنتم کمک میکنه

اگه بچه چونش لرزید سردش نیست قندش افتاده باید بهش شیر بدی من اینو نمیدونستم هی فکر‌میکردم سردشه یه پتو‌بیشتر مینداختم روش و روز سوم تولدش زردی گرفت یه شب تو دستگاه بود تا صبح مردم انقد بخاطر این حماقتم گریه کردم 

ریلکس باش استرس نداشته باش خیلی راحته انسالله بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی اول برا کسایی که منتظرن ...

مرسی ایشاا…راحت باشه و اذیت نشم 

چشم دعا میکنم انشاا…خدا حاجت شمارو هم بده

اولا مبارکه ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی 

موقع عمل برا همه دعا کن برای ظهور، عاقبت بخیری،اولاد سالم وصالح برا همه و... هرچی دلت میخواد واقعا قبول میشه وقتی عملت شروع شد البته اگه بیحس بودی دیگه بیهوشت نکنن همون موقع دعا کن 

بعد شیاف حتما ببر اونجا میزنن ولی خودتم ببر و بزار تا بتونی راحت راه بری 

بهترین و شیرین ترین خاطره زندگیت میشه ازش لذت ببر 💜💙

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از عالمی پرسیدند:خوب بودن را کدام روز بهتر است؟؟؟....عالم فرمود :یک روز قبل از مرگ!!.....دیگران حیران شدند و گفتند:ولی زمان مرگ را که هیچ کس نمیداند!!......عالم گفت:پس هرروز را روز آخر فکر کن!وخوب باش شاید فردایی نباشد♡...... اگه بتوانم مانع شکستن دلی شوم،،                                    بیهوده نزیسته ام....                                                        اگر بتوانم آلام زندگی دردناکی را تسکین دهم،،،                    بیهوده نزیسته ام.....                                                       یا بتوانم پرنده درمانده را به لانه برگردانم،،،                        بیهوده نزیسته ام.....                                                      محبت یک آرزوی قلبی است، که باعث میشود کارهای خوب انجام دهیم، حتی اگر پاداشتی دریافت نکنیم، صرف انجام آن کار ها شادی زندگی ماست،                                              خدا گفته اگه کاری نیکی  کردی و طرف جبران نکرد نگران نباش من برات یچیزای نگهداشتم تو بخاطر من نیک باشو نیکی کن فقط برای رضای خدا.... ♡☆