2777
2789
عنوان

دعا یا سوره جهت رفع تمامی مشکلات

67 بازدید | 6 پست

سلام به همگی 

دعایی، سوره ای، چله ای.... میخوام که همه مشکلات و گره های کور زندگیمو با هم حل کنه. خسته شدم از بس سر یه ساعت واسه هر مشکلی جداگانه یه آیه خوندم که هیچ نتیجه ای هم نداشت...😐

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

من هربار چله من یتق ا... برداشتم حاجتروا شدم 

الان دوباره برداشتم خدا کنه این بارم حاجتروا بشم هرچند مقدماتش تو این چند روز فراهم شده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

کاش بود یه اینطور ختم یا چله ای

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هربار چله من یتق ا... برداشتم حاجتروا شدم الان دوباره برداشتم خدا کنه این بارم حاجتروا بشم هرچند ...

میشه برام توضیح بدی. چطوری انجام میدی. سر ساعت خاصی؟ مناسبات خاصی رو رعایت میکنی؟

ان شاالله همیشه حاجت روا باشی

توکل قلبی به خدا 

اینا هم تو مسیر وجود داره 

تو داری میری برسی به یه مقصدی تو راه جوب هست سلط زباله هست ممکنه یجا خاکی باشه ممکنه یجا اسفالت باشه 

توکلت بخدا باشه ک دلت اروم باشه و از مسیرتم لذت ببری

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺
کاش بود یه اینطور ختم یا چله ای

آره والله.... مشکلات یکی دو تا نیست.... کاش همه مشکلات مالی بود. ولی متاسفانه مشکلاتی هست که.... 

توکل قلبی به خدا اینا هم تو مسیر وجود داره تو داری میری برسی به یه مقصدی تو راه جوب هست سلط زباله هس ...

الهی آمین. توکل بخدا که همیشه دارم....