2777
2789
عنوان

کالسکه دست دوم گذاشتم تو سیسمونی

189 بازدید | 20 پست

نمیخوام بگیرم واجب نیست مال ابجیم رو آوردم نونو هست اما چرخاش معلومه استفاده شده راهی هست عوضش کرد؟؟؟ کجا باید بگیرم؟ 

لطفا نظر بی خود ندین واقعا کشش تیکه های خانواده شوهر ندارم. اگ روشی دارین بگین اگه نه الکی حرص ندین

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلفون بپیچ دورش

یا از این پلاستیک تاولیا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اون چیکارس الان کالسکه به این گرونی ،چرا نظر اون برات مهمه؟

هرچقد هم بگم مهم نیست اما خیلی دلم میشکنه توبارداری خیلی بیشتر حساس شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺

من پدرم قبلا سیسمونی فروشی داشت کالسکه چندتا مونده براش بعضیاش نوعه بعضیاشم در حد نو قیمتاشم خوبه اگه خواستی بگو عکس بفرستم برات عزیز

ولی به نظرم برو نمایندگی بذه چرخاشو برات عوض کنن  حرف کسیم برات مهم نباشه

من پدرم قبلا سیسمونی فروشی داشت کالسکه چندتا مونده براش بعضیاش نوعه بعضیاشم در حد نو قیمتاشم خوبه اگ ...

اره عزیز ممنون میشم. درخواست دوستی دادم قبول کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر۹۶🥺