2777
2789
عنوان

ایا من میتونم نذرم رو به مادرم بدم سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
عزیز جان صدقه به پدر و مادر که واجب النفقه هستند نمیرسه ولی اگر مادرتو واجب میبینی بده بهش. بعدا انش ...

مادر من قبول نمیکنه

چون درامد شخصی ندارم

کمک مارو قبول نمیکنه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
یه سوال خصوصی میتونم بپرسم؟ شما به عنوان سنی علی (ع) رو قبول دارین؟

بله 

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر من قبول نمیکنهچون درامد شخصی ندارمکمک مارو قبول نمیکنه

اگر که داری الان این پول رو یه جوری راضیش کن. بگو مامان این هدیه هس. چرا نمیخوای هدیه دخترتو قبول کنی؟

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
شما گفتی فقیر . الان اگر از نظرت مادرتون فقیره بله میتونید بدید.

اره بخدا

مادر من فقیره

ولی فقیر با عزت

ابرومند فقیر

که بخدا خیلی سختره

مادر من همون بیوه هست فقط شوهرش زنده است اما حز عذاب روحی نقش دیگه ای برای مادرم نداره

پس فرق شما تو اعتقاد با شیعه ها چیه؟

از نظر ما امام علی از بهترین بندگان خدا

برادرزاده و یار پیامبر

داماد عریز و پدر نوه های گرامیشون هست

و خلیفه چهارم مسلمانان اهل سنت

بعد از ابوبکر صدیق

عمر فاروق

و عثمان ذوالنورین

به خلافت رسیدند

از نظر ما امام علی از بهترین بندگان خدابرادرزاده و یار پیامبرداماد عریز و پدر نوه های گرامیشون هستو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. بعد امان دیگر شیعه رو چی؟ تا دوازده امام ما؟؟ اگه دوس داری جواب بده عزیز

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
ممنون عزیزم از راهنماییت. بعد امان دیگر شیعه رو چی؟ تا دوازده امام ما؟؟ اگه دوس داری جواب بده عزیز

اون بستگی به شاخه های اهل تسنن داره

که ۴ تا هستند

یه عده بله ( فکر کنم حنبلی های سمت مشهد ) قبول دارند

اما شافعی ها نه ( سمت کوردستان)