2777
2789
چه ربطی دارهکجای کتاب خدا آیه اونده که پولداری به مدل گوشیه؟

نه میگم من همجوره اش رو دیدم با ظاهر ادما فکر نمیکنم دیدی پولداره یا درامد نحومی داره 

یه عده جیب خالی پز عالی هستن

یه عده هم واقعا فکر اقتصادی دارن پول خرج های الکی و درد دودور نمیکنن به جاش پس انداز میکنن و چیزای مهم و اساسی میخرنو کیفیت زندگی شون بره بالا

یه عده هم.دی دی پولدار

من همه اینارودیدم دیگه بر حسب ظاهر ادما گول نمیخورم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اینجوری ام کار میکنم تلاش میکنم خرجای الکی رو خوش گذرونی های بی فایده رو حذف میکنم خیلی وقتا از خیلی چیزا میزنم تا به هدفم برسم بعد الان دارم مستقل زندکی میکنم و هر دفعه برای خودم یه تیکه ازوسایل زندگی رو میخرم دوستم که در ماه حداقل دوبار شماله و هی به دور دور و خوشگذرونی میاد حسادت که عاره توداری من ندارم و...

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
من خودم اینجوری ام کار میکنم تلاش میکنم خرجای الکی رو خوش گذرونی های بی فایده رو حذف میکنم خیلی وقتا ...

اطرافیان من هم همینجورن

از پچ پچ هاشون میشنوم که میگن دیدی فلانی فلان چیزو خرید؟ شوگر ددیش واسش خریده

از دوست پسر پولدارش گرفته

بابای پولدارش! واسش گرفت :/

اونا گوشی ۴۰. ۵۰ میلیونی منو میبینن نه مانتویی که از ترم ۱ هنوز میپوشمش نه بوتی که ده ساله هر زمستون میپوشمش

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اطرافیان من هم همینجورناز پچ پچ هاشون میشنوم که میگن دیدی فلانی فلان چیزو خرید؟ شوگر ددیش واسش خریده ...

اکثرا همینن چشم دیدن موفقیت ندارن منم فامیلا حتی گفتن گفتم اون خرجایی که شما میکنین تو کافه و رستوران و... من پس انداز میکنم زمانی که شما خوشگذرونی هستین من سر کار هستم وقتی میرین از بوتیک های بالا شهر لباس میخرین من میرم پارچه میخرم خودم لباس میدوزم که اروزنتر در بیاد 

اون روز اتفاقا یکی بهم گفت مردم نمیدونن عقلشون به چشمه شونه

من گفتم این ادما سختی کشیدنای منو نمیبینن فقط یه چیزی بخرم میبینن 

اون مواقعی که من تو مهمونی ها نبودم که بشینم درسم روبخونم یا سرکار بودم رو نمی دیدن ولی اگه فهمیدن من یه چیزی خریدم میخوان هر جور شده ادم رو رسوا کنن 

ادمای بی عرضه و حسود و بخیل هستن 

وگرنه من والا هروقت بفهمم کسی به جای رسیده موفقیتی به دست اورده وضع مالیش خوب شده میگم خداروشکر خدا بیشتر بهش بده کاش همه ادما تو رفاه باشن 

تو هم به حرف دیگران اهمیت نده بزار هرچی میخوان بگن راه خودتو برو 

هرکی هم هرچی گفت بگو اتشالله خدا اتقد بهتون بده که حسرت و حسودی داشته های دیگران رو نداشته باشین

کامپوزیت و لمینت خودش آسیب زا هست! و درمانی هم نیست زیباییه

متوجه هستی منظورم چیه 

کل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به درمانی بودن یا زیبایی این😂

گفتم متوجه ام که جنبه زیبایی داره 

میگم اینکه مثلا یکنفره دماغش قوز داره 

یا دندوناش نازیباست 

اینو اول اوکی کنه 

بنظر من مهم تره تا گوشی یا سیستم مدل بالاتر 

یا مثل ارتودنسی بعضی جاها درمانی توی بعضی ها نه

ولی الان بالا ۶۰ ت شده بگی خب مشکلی که نداره ،کج بمونه 

متوجه هستی منظورم چیه کل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به درمانی بودن یا زیبایی این😂گفتم متوجه ام که جنبه ...

اون درصورتیه که مشکل وجود داشته باشه 

۹۹ درصد کسانی که کامپوزیت یا لمینت میکنن مشکل ندارن

اصن کامپوزیت روی دندونی که کج باشه بی معناست هیچ دندونپزشکی اینکارو انجام نمیده چون جلوه زشتی داره

متوجه هستی منظورم چیه کل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به درمانی بودن یا زیبایی این😂گفتم متوجه ام که جنبه ...

منظور از جنبه زیبایی اینه که نیازی به انجام اون کار نیست

اون درصورتیه که مشکل وجود داشته باشه ۹۹ درصد کسانی که کامپوزیت یا لمینت میکنن مشکل ندارناصن کامپوزیت ...

خب مثلا کجه ولی آسیبی یا ضرری نداره 

نه من دوستم یه مقدار دندوناش ببه سمت داخل بود 

یعنی صاف نبود رقت ارتو رو پرسید 

دید خیلی زیاد با دکتر مشورت کرد و اینا 

کامپوزیت کرد

عیب و ایراد دندون رو پوشش میده 

یه مشکلی هست که انجام میده 

مثل دماغ که گفتم اصلا

منظور از جنبه زیبایی اینه که نیازی به انجام اون کار نیست

این نیاز فرد تا فرد متفاوت 

چون کار زیبایی نمیشه گفت نیازی نیست 

مت همین دوستم کع گفتم بابت دندونش گریه میکرد😐مسخرش میکردن 

خب مثلا کجه ولی آسیبی یا ضرری نداره نه من دوستم یه مقدار دندوناش ببه سمت داخل بود یعنی صاف نبود رقت ...

دندون خراب قضیه ش فرق داره 

تا دندونی که سالمه 

2810