2777
2789

قرارع 26 ام مراسم عقدمون باشه 

همه خونواده همسرم تهران هستن و ما شهرستان 

محل کار همسرمم یه شهر دیگه ست

هیچ کدوم مرخصی ندارن و بزور برای 26 ام اوکی کردن 

الان عمم میگه که من شوهرم اون روز باید بره دکتر نیستیم

خواهر همسرمم میگ‌باید تا آخر ماه مراسم بگیریم چون من مادر شوهرم 30ام میخواد بیاد تهران عمل کنه اگه این ماه نگیرید میوفته آخر آبان چون مادرشوهرم 10-15 روز خونمه ؛ این هفته هم نمی‌تونیم چون پنجشنبه مراسم چهلم عموی مامانمع

حالا چیکار کنیم

خب چهلم باشه

عقد شما منافاتی نداره که. 

جمعه مراسم تون باشه خب

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مراسم رو روی تایم خودتون برگزار کنین. هرکسی تونست میاد، هرکسی هم نتونست هیچی

شما که نمیتونین برنامه این همه آدم رو روی شوهر عمه تنظیم کنین!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

همون ۲۶ بگیر هر کی تونست میاد نتونست هم ک اون باید هماهنگ می‌کرد برنامش و ن شما

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

دختر جون یه روزی رو بزار

هر کی میاد بیاد هر کی نمیاد ، نیاد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
جمعه محضر بسته س

🫤🫤🫤🙄🙄🙄

باهاش هماهنگ کنید.  یا جای دیگه برید. 

این همه محضر هست! 

طبق برنامه خودتو همسرت  پیش برو نه هیچ ادم دیگه ای! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دختر جون یه روزی رو بزارهر کی میاد بیاد هر کی نمیاد ، نیاد

بله نظر خودمم همین هستش چون دیگران باید خودشون رو با ما هماهنگ کنن نه ما با دیگران ...

اما عمم خیلی با انتظار بالا بیان کرد اینو و اینکه من خواهر برادر بزرگتر ندارم و ی جورایی اینا تنها مهمونامون هستن و حضورشون نمیگم مهم نیست مهمه ولی خب چه کنم .

از اینکه بهم گفت این تاریخ نباشه دوست داریم باشیم یکم دو دلم 

2810