2777
2789
عنوان

اونایی ک خواستگار بلددددن بیان

353 بازدید | 38 پست

امروز دومین جلسه اس ک میریم بیرون 

میخایم بریم پارک 

کافه نمی تونیم بریم همه میشناسنمون 

چ سوالایی بپرسم ک کامل دستم بیاد همچیش 

و اینکه اگه خاست بره چیزی بگیره بخوریم چی بگم؟؟

بگم نمیخاد ؟

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

وای در من نمیگنجد😂😂که روزی اینجوری با یکی اشناشم

باز چت یه چیزی تو فک حضوری سوالاتتو بپرسی وووی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن ی تعارفی ک کاملا معلوم باشه تعارفه بکن..مثلا بگو راضی ب زحمت نیستم 

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
وای در من نمیگنجد😂😂که روزی اینجوری با یکی اشناشمباز چت یه چیزی تو فک حضوری سوالاتتو بپرسی وووی

چند سالته مگه

منم فکرشو نمی کردم ولی عادی میشه🤣

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

راجب سطح توقعش بپرس

کارش درآمد حدودی

رفیق‌اش و این که انتظار داره چند روز از هفته رو به وقت گذرانی با اونا بگذرونه

حد و حدود روابطش با بقیه به خصوص فامیل و دوستان

اخلاق هوایی که دوست داره به عنوان پارتنر داشته باشی و خط قرمز ها. 

سطح توقعش از شما در مقابل خانوادش.

این که با چه حد به خانواده و دوستانش وابسته هست.

اخلاقی های خاص خودش رو داره که کنار اومدن باهاش برای همه قابل قبول نباشن یا نه. 

مرز هوایی که هر دوتون دوست دارید بعد از ازدواج بین شما و خانواده هاتون باشه. 

میزان پس انداز و دخل و خرجی که هر دوتون میتونید مدیریت کنید. که آیا فرد دور اندیشی هست و پس انداز می‌کنه یا نه هر چی بیاد دستش به باد میده.

دارایی ها از جمله خونه و ماشین و شغل مناسبی که برای شروع زندگی مهم هستن

چند سالته مگهمنم فکرشو نمی کردم ولی عادی میشه🤣

من در استانه ی ۲۱😂

خودم رل دارم فامیل هم هس 

والا اوایلش روم نمیشد یع سوال عادی بپرسم چ برسه سوال انچنانی 

حالا باز چت بهتره ... حضوری ک ادم میمیره و زنده میشه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

راجب خوردنی اگه بگی وای نمی‌خورم فلان با کلاس جلوه نمیکنی اگه خواست چیزی بخره اول تعارف بزن که چطوره من حساب بکنم و اگه رد کرد با لبخند بگو پس یه نوشیدنی یا دسر بار بعدی مهمون من اینجوری نشون میدی که استقلال داری و دنبال این نیستی که یه مرد همیشه برات خرج کنه