2777
2789
عنوان

اونایی ک خواستگار بلددددن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
شما دارید برای ازدواج آشنا میشوید شرایط رو فراهم کن و بحث رو به اون سمت بکش تا خودش لب باز کنه نه ای ...

چجوری بکشونم ب اون سمت

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
و حتمن چندساله برو جایی ک خانومای خوشتیپ هستن ببین زل میزنه بهشون یا چیمن دست یه خواستگارم اینطوری ر ...

و ببین چقدر خرج کنه چه رستوران و کافه ای میبره

بگو تشنمه ببین برات آب آبمیوه ای چیزی میگیره یا بِر و بر فقط نگات میکنه

من یه خواستگار داشتم منو از صبح زود تا سه ظهر گشنه تشنه نگهم داشت جلسه دومم برد یه غذاخوری چررررک درب داغون ک جوجه مونده داد و هردومون مسموم شدیم🫤😂

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمت گرم اینم امتحان کن اسی

خیلی مهمه این بخدا

من از یکی ب شدددت خوشم اومده بود و خیلی باهم جور بودیم ، میرفتیم ک بیرون میدیدم زل زل زنارو نگاه میکنه بار اول و دوم گفتم حتمن کنجکاو بود یا سوتفاهم بود بعد دیدم نه بابا این کلن هیزه ، ازش جدا ک شدم

دوست صمیمیم ک متاهلم بود اومد بهم گفت میرفته دایرکتش و بهش نخ میداده اونم زمانیکه با من قرار میذاشت ! اونجا فهمیدم چه خوب ک دکمشو زدم

واقعا چه خوب شناختی اون دیگه کی بود میگفتی بابا یه زنگ تفریح ام بزار

اخه نامرد اصلن ب هیشکی رحم نمیکرد همرو میخورد با چشاش حتی خانومایی ک نه آرایش داشتن نه چیزی ... ب خودمم طرز نگاهش یه جوری بود ، ببخشید با شهوت

الان ازدواج کرده ، موقع ازدواجش تو شهر پخش شد غیر زنش با سه تا دختر دیگم بوده بهشون قول ازدواج داده بود و در نهایت بیشرفی یهو خبر ازدواجشو بهشون داده

خدا لعنتش کنه مردک عوضیو