2777
2789
عنوان

علائم بارداری

38 بازدید | 0 پست

سلام خانمای گل این علائم رو مینویسم اینجا هم برای خودم به یادگاری بمونه و هم اینکه شاید بدرد یکی از خانمای گل این سایت خورد منظورم بانوان از شیعیان آقاامیرالمؤمنین علیه السلام هست 

بارداری اولم که پسر بود:

حالت تهوع شدید

اشتهام کور شده بود

کمر درد شدید سمت راست 

از بوی پیازداغ بدم میومد خیلی حالم بد میشد وقتی بوش به بینیم میخورد 

هوس نمک و شوری میکردم شدید

تا به ماه و به هفته هرچی بی بی چک میزدم منفی بود تا اینکه بالاخره مثبت شد ولی کمرنگ بعد رفتم آزمایش خون دادم که گفتن یه ماه و یه هفتشه 

لحظه ای هم که بی بی چک مثبت شد و همسرم سریع بغلم کرد و گریه کرد از خوشحالی که بابا شده 😍

همون ماهه اقدام دفعه اول که اقدام رفتیم باردار شدم 

چون تاریخ شروع بارداریمو همون دفعه اول اقدام زده بود 

ما هم هر دفعه اقدام میرفتیم یادداشت میکردیم ساعت و تاریخشو ، چون اعمالی که از اهل بیت علیهم السلام به ما رسیده رو انجام میدادیم و‌میخواستیم ببینیم چه روزی نطفه میوه دلمون شگل گرفته و ... 

(بچه ها من تا یه ماه و یه هفته نمیدونستم باردارم و هیچ تجربه ای هم نداشتم اصلا دنبال علائمشم نبود فکر میکردم همه این علائم طبیعیه و پیش اومده برام حتی یه درصد فکر نمیکردم باردار باشم ولی بعد از یکی دوسال یاد خاطرات اولین بارداریم میفتادم میگفتم چرا حتی یه درصد حدس نمیزدم باردار باشم یا حتی در مورد علائمش توی گوگل سرچ نمیزدم و فکر میکردم بارداری علائمش فقط بالا آوردنه 😁.)

بقیشم پست های بعدی میزارم ان شاءالله 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷