2777
2789
نمیتونی ببریش غیرانتفاعی

مدرسه ای که بهمون نزدیکه امسال شهریه اش ۵۰ میلیون بود واقعا در توانمون نیست. البته همین غیر انتفاعی که میگم هیچ کس هم ازش راضی نیست فقط جمعیت اش کمه از لحاظ اموزشی تعریفی نداره‌ 

جایی که خوبه ازمون دوره شهریه اش ۷۰  پول سرویس ۳۰ 

چرا واقعا ؟؟؟ ما که دیگه بچه کم اوردیم چرا هر روز داره مدرسه ها شلوغ تر میشه. بعد چرا میگن بچه بیاری ...

نمی دونم ساکن کدوم شهری . ولی حدود ده سال پیش توی یکی از مدارس تهران توی هر کلاس فقط دو تا سه نفر دانش آموز افغانی بوده الان بیشتر از نصف کلاس افغانی هستند . باورت میشه در عرض ده سال این اتفاق افتاده ؟؟؟ خواهشا کسی دعوام نکنه دارم می بینم و دروغ هم نمیگم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر غیرانتفاعی خوب نیست. ولی بعضی هاشون عالین. در مورد دولتی هم دختر خودم دولتی میره جمعیت عجیب بالاس ...

مدرسه بچه منم ۳۵ نفرن تو کلاس میزای کوچولو سه تایی می‌نشینن به زور جا میشن کیفاشون باید بزارن زمین زیر پا هر روز گند می گیره هر روزم مریضن

چرا واقعا ؟؟؟ ما که دیگه بچه کم اوردیم چرا هر روز داره مدرسه ها شلوغ تر میشه. بعد چرا میگن بچه بیاری ...

الان من چیتگر میشینم.انقدر اینجا برج ساختن ولی یه دونه مدرسه نساختن.مدرسه دولتی دو شبفته کلاس ها بالای ۴۰ نفر

2805
مدرسه بچه منم ۳۵ نفرن تو کلاس میزای کوچولو سه تایی می‌نشینن به زور جا میشن کیفاشون باید بزارن زمین ز ...

آخ دقیقا از مریضی نگو که من پارسال پیر شدم یکسره تو اورژانس بیمارستان و درمانگاه بودیم. یکهفته مدرسه یکهفته مریض افتاده بود تو خونه 

مدرسه ای که بهمون نزدیکه امسال شهریه اش ۵۰ میلیون بود واقعا در توانمون نیست. البته همین غیر انتفاعی ...

همین دیگه غیر انتفاعی خیلی گرونه معلم‌هاشونم بی‌تجربه هستن، فقط مزیتش تعداد کمه و برخورد مناسب پرسنل 

من خودم نمیدونم سال دیگه چیکار کنم چون واقعا از مدرسه راضی نیستم جمعیت بالا برخورد پرسنل افتضاح اما از معلمشون راضیم با تجربه هست و بچه‌ها دوسش دارن 

آخ دقیقا از مریضی نگو که من پارسال پیر شدم یکسره تو اورژانس بیمارستان و درمانگاه بودیم. یکهفته مدرسه ...

دو هفته مدارس باز شده علاوه بر اینکه همش مریضی اتفاقاتی افتاده که تا حالا ندیده بودم مثل شپش

حتی مادرم به عمرش شپش ندیده بود پیر شدم تا شپش از سرش بره دوبار تا حالا سرما خوردن

آخه این چه وضعشه مجبورن مگه انقدر ثبت نام می کنن آخه ظلمه بخدا

من پارسال پیش دبستانی غ انتفاعی نوشته بودم، خودم و خواهرمم از اول غ انتفاعی رفتیم تا آخر. از لحاظ احترام که قطعا غ انتفاعی. بچه زمین بخوره میرن طرفش، زنگ تعطیلی که می‌خوره همه نمیومدن بیرون، دونه دونه بچه رو میووردن، از لحاظ رفاه هم عالیه‌. اما من نمی‌خواستم بچه لوس بشه یا فکر کنه همیشه از این خبراست. باید یاد بگیره خودش گلیمش رو از آب بکشه بیرون. فرستادمش دولتی. از لحاظ شلوغی کلاس ناراحتم اما دولتی همینه دیگه.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
من پارسال پیش دبستانی غ انتفاعی نوشته بودم، خودم و خواهرمم از اول غ انتفاعی رفتیم تا آخر. از لحاظ اح ...

دقیقا من خودمم راهنمایی و دبیرستان غیر انتفاعی خوندم اما خیلی مهارت‌های اجتماعی و بلد نیستم دروغ چرا چون کاملا خونگی و سوسول بار اومدم نخواستم بچه‌هام اینجوری بشن گفتم بزارم دولتی آب بندی بشن اما به قولی شلوغی و مریضیش روی مخمه

سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون میشم شما برای درد سینه تون سونو یا مامو انجام دادین؟میشه جواب بدین ممنون میشم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید