مدرسه ای که بهمون نزدیکه امسال شهریه اش ۵۰ میلیون بود واقعا در توانمون نیست. البته همین غیر انتفاعی که میگم هیچ کس هم ازش راضی نیست فقط جمعیت اش کمه از لحاظ اموزشی تعریفی نداره
چرا واقعا ؟؟؟ ما که دیگه بچه کم اوردیم چرا هر روز داره مدرسه ها شلوغ تر میشه. بعد چرا میگن بچه بیاری ...
نمی دونم ساکن کدوم شهری . ولی حدود ده سال پیش توی یکی از مدارس تهران توی هر کلاس فقط دو تا سه نفر دانش آموز افغانی بوده الان بیشتر از نصف کلاس افغانی هستند . باورت میشه در عرض ده سال این اتفاق افتاده ؟؟؟ خواهشا کسی دعوام نکنه دارم می بینم و دروغ هم نمیگم .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پارسال پیش دبستانی غ انتفاعی نوشته بودم، خودم و خواهرمم از اول غ انتفاعی رفتیم تا آخر. از لحاظ احترام که قطعا غ انتفاعی. بچه زمین بخوره میرن طرفش، زنگ تعطیلی که میخوره همه نمیومدن بیرون، دونه دونه بچه رو میووردن، از لحاظ رفاه هم عالیه. اما من نمیخواستم بچه لوس بشه یا فکر کنه همیشه از این خبراست. باید یاد بگیره خودش گلیمش رو از آب بکشه بیرون. فرستادمش دولتی. از لحاظ شلوغی کلاس ناراحتم اما دولتی همینه دیگه.
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
من پارسال پیش دبستانی غ انتفاعی نوشته بودم، خودم و خواهرمم از اول غ انتفاعی رفتیم تا آخر. از لحاظ اح ...
دقیقا من خودمم راهنمایی و دبیرستان غیر انتفاعی خوندم اما خیلی مهارتهای اجتماعی و بلد نیستم دروغ چرا چون کاملا خونگی و سوسول بار اومدم نخواستم بچههام اینجوری بشن گفتم بزارم دولتی آب بندی بشن اما به قولی شلوغی و مریضیش روی مخمه