2777
2789

من خودم به شخصه میگم ابتدایی و دولتی بچه بره بهتره طبق تجربه ای که تو معلمی دارم 

ولی سالای اخر غیرانتفاعی بره درصد قبولی و تمرکز رو‌ درس و کنکور خیلی بیشتره

البته تجربه ۳،۴ساله من میگه بازم شاید بقیه  مادرا نظرشون این نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

هر غیرانتفاعی خوب نیست. ولی بعضی هاشون عالین. 

در مورد دولتی هم دختر خودم دولتی میره جمعیت عجیب بالاس. فکر کن تو کلاس ۴۳ نفرن پارسال ۴۶ نفر بعد معلم نمیتونه کنترلشون کنه و داد و بیداد میکنه سرشون   

دیشب میگفت خانم تهدیدمون میکنه میگه فقط دلم میخواد شنبه تکالیفتون نوشته نباشه‌. 

دولتیها دیگه خوب نیستن یه زمانی خوب بود الان دیگه به درد نمیخورن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هر غیرانتفاعی خوب نیست. ولی بعضی هاشون عالین. در مورد دولتی هم دختر خودم دولتی میره جمعیت عجیب بالاس ...

نمیتونی ببریش غیرانتفاعی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سوال کردن نداره.غیر انتفاعی بهتره.دولتی هاروز به روز داغون تر داره میشه

چرا واقعا ؟؟؟ ما که دیگه بچه کم اوردیم چرا هر روز داره مدرسه ها شلوغ تر میشه. 

بعد چرا میگن بچه بیارید وقتی زیرساخت های مملکت امادگی همین جمعیت رو نداره 

من خودم به شخصه میگم ابتدایی و دولتی بچه بره بهتره طبق تجربه ای که تو معلمی دارم ولی سالای اخر غیران ...

موافق نظرتون هستم اما من نوشتم دولتی هم خیلی شلوغه هم رفتار کادر مدرسه خیلی جالب نیست دعوا دارن خیلی چرا؟؟؟؟؟ امروز حال بچم بد شد رفتم دنبالش رفتارشون جالب نبود مدیرمون یهو سر من مادر تشر زد برو اونطرف سر راهی انگار جرم کردم شوکه شده بودم

در صورتی که پارسال پیش دبستانی غبر انتفاعی نوشتم همین اتفاق افتاد انقدر خوب رفتار کردن با خودم و بچم کیف کردم 

درحال حاضر غیر انتفاعی 

بااینکه مدارس دولتی معلم های باتجربه تری داره ولی غیرانتفاعی بهتره  

مدارس دولتی از هر قشری میان بخاطر همین بچه بزهکار و خلاف کار و معتاد هم ممکنه داخلش باشه 

ولی مدارس غیر انتفاعی اغلب بچه ها از فرهنگ بالا برخوردارن و قشر بالا تری هستن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
موافق نظرتون هستم اما من نوشتم دولتی هم خیلی شلوغه هم رفتار کادر مدرسه خیلی جالب نیست دعوا دارن خیلی ...

دولتی تعداد بچه ها خیلیییی زیاد تر از غیر انتفاعی و مدیریت این همه بچه واقعا سخته بعضی وقتا دست خودم ادم‌ نیست واقعا فشار ادارع فشار خانواده ها اذیت بچه ها مشکلات معلما

اینا خب خیلی رو رفتار تاثیر میذاره 

و اینکه دولتی یکم راحت و تر و بی اعصاب تر برخورد میکنن متاسفانه😂🫠

2810