دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عاروقش رو حتما حتما بگیرخودتم غذاهای باددار نخوردیگه کولیک یه دوره ای داره.ممکنه تا سه ماهگیش خوب شه ...
اره پسر منم دو روزه شکمش سفت شده کلا باد کرده اروغشو همیشه میگیرم نمیدونم چرا اینجوری میشه بعضی وقتا شبا تو خواب و بیداری شیر میدم نمیگیرم بخاطر اونه شاید
پدی لاکت رو نیم ساعت قبل بهش دارم دوازده ساعت یبار میدم مرسی همون حرکتو که گفتی انجام دادم یکم اروم ...
خواهش میکنم عزیزم منم دخترم تازه پنج ماهش شده باد زیاد دفع میکنه همش این ورزشارو انجام میدم براش،راستی یه شربتی هست اسمش سگانوز هستش از پدی لاکت بهتره من به دخترم همش از اون میدم پسرم نوزاد بود یه دکتر بهش داد عالیه حواسم نبود بهت بگم،من این و میدم به دخترم خیلی خوبه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خیلی ممنونم عزیزم حتما فردا براش میخرم مرسی از راهنماییت فک میکردم عادی نیست ولی الان خیالم راحت شد
قربونت عزیزم،آره حتما بگیر شکمشم راحت کار میکنه،من الان برای دخترم قطع کردم چون روزی چند بار راحت شکمش کار میکنه،نگران نباش گلم اکثره بچه ها اینجورین فقط فعلا این ورزشارم حتما براش انجام بده باعث میشه رودش تحریک بشه😊
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍