2777
2789
عنوان

حس میکنم بچم بی حاله

95 بازدید | 12 پست

دیروز در حد پنج دقیقه برای اولین بار سرشو شستم.یکمم تنشو اب زدم.ولی اصلا حواسم به نرمیه ملاج سرش نبود.ولی یادمه دستمو گرد کرده بودم حالت دایره وار روی سرش میچرخوندم..ولی یادم نمیاد چقدر قدرت دستم زیاد بوده.قبل بی قرار بود.ولی دقیقا بعدش خوابش سنگین شد خیلی.خیلی خوابید.نزدیک به سه چهار ساعت خواب الود بود.یک ساعت بیدار شد دویار کل شبو هر سه ساعت بیدارشد.کل امروز هم این مدلی بود.کلا چهار ساعت بیدار بوده امروز.خیلی استرس دارم .میترسم چیزیش شده باشه

ممکنه ملاجش اسیب دیده باشه.پنجاه روزشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه‌مگه عجیب غریب فشار دادی. بچه معمولا بعد حموم سنگین  می‌خوابه وزیاد، نمیدونم تو پنجاه روزاگی هنوز امکان زردی هست یا نه ولی بچه وقتی زردی داره بیجال میشه بیدار نمیشه شیر بخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه عزیزم نگران نباش بعضی بچه ها هر روز یه رو یه مود هستن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نه عزیزم حموم کرده بدنش سبک شده خوابش میاد طفلی

امروز عصر بغلش کردم حس کردم سبک شده.دو سه ساعت بعدش هم مادرم بغل کرد گفت سبک شده چرا.نمیدونم بخاطر خواب زیاده یا سه روز پیش یه سری ازمایش خون داده برای زردی 

عزیزم نی نی کوچولوها زیاد میخوابن فقط در حد شیر خوردن بیدارن

شیرمم خیلی کم شده.یه روز هست یه روز نیست.در صورتی که ده روز پیش فوران میکرد.یهویی در حد قطع شدن میره شله شل میشه سینم