2777
2789
عنوان

شکایت

77 بازدید | 10 پست

سلام ما از همسایه بغلیمون شاکی هستیم‌همیشه کفش و آشغالش سمت ما بود ما هم چندباری تذکر دادیم اصلا گوش نمیکرد حتی بدتر هم کرد و مدیر ساختمان هم تذکر داد پشت گوش انداخت ما هم دیدیم نمیشه یه سنگ چسبوندیم که کفشاشو سمت ما نزاره بعدش اینا اومدن سنگ رو شکوندن شوهرم هم رفت دم درشون بهشون گفت چرا شکوندین خلاصه دعوای لفظی کرد و دوباره سنگ رو چسبوند فرداش شوهرم خونه نبود با داماد دخترش زنگ درخونه ما رو زدن و به من حمله کردن  حتی دخترش منو زد دانادشم هم جاکفشیامونو پرت کرد خوشبختانه دوربین هم داشتیم که همه چی رو ضبط کرده که من رفتم شکایت کردم و پرونده من سریع رفت دادگاه و درحال بررسی هست که پس فردا جلسه دومون با قاضی داریم حالا این دختره هم برای من وهمسرم شکایت کرده که توهین عادی کردیم البته منم چندتا فحش دادم الان قراره دوهفته بعد بریم شورای حل اختلاف بنظرتون چی بگیم ما نمیخواهیم سازش کنیم چون خیلی اذیتم کردن همش میگفت چرا بچه ات گریه میکنه چرا جیغ میزنه درحالیکه خودشون سگ هم میارن خونشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوصله دردسر داری ،برو سازش کن و ی قوانینی بزارید که به حریم هم تجاوز نکنید و یا اگر اذیت هستید برید ...

خونه‌خودمون هس این مستاجره خدایی خیلی اذیتمون میکنه من میخام اینا برن

حرف شما پیشه حمله کردن دم خونت زدنت کوتاه نیا فیلمم ک داری

اره دیگه با اینکه حوصله دادگاه رفتن ندارم از اینکه دخترش دامادش حمله کردن و دخترش هم زده کوتاه نمیام

اره دیگه با اینکه حوصله دادگاه رفتن ندارم از اینکه دخترش دامادش حمله کردن و دخترش هم زده کوتاه نمیام

اره کوتاه نیا تا اخرش برو دست و پاشونو جمع کنن الان ول کنی بعد دوباره مزاحمت ایجاد میکنن 

الان می ترسن ازت 

اره کوتاه نیا تا اخرش برو دست و پاشونو جمع کنن الان ول کنی بعد دوباره مزاحمت ایجاد میکنن الان می ترس ...

اره والا همین الان شکایت کردیم بازم کفشش سمت ما هس با پررویی رفته برامنم شکایت کرده 

اره والا همین الان شکایت کردیم بازم کفشش سمت ما هس با پررویی رفته برامنم شکایت کرده

اون شکایتش به جای نمیرسه باید بره کای شاهد بیاره شاهدا باید بگن دقیقا چ فوشی گفته شده 

مطمعن باش دستش به جای بند نیس 

چون پروان میگم کوتاه نیا