2777
2789
عنوان

قند ناشتا در بارداری

48 بازدید | 10 پست

قند ناشتای من تو نه هفته 102بود بعد دو هفته قند مصنوعی رو حذف کردم قند ناشتام شد 105 باید چیکار کنم؟

علتش چیه ؟

⚡ شروع رژیم 1402/09/05💫 وزن اولیه76💫 وزن ۲۲ بهمن ۶۶٫۳۰۰هدف اول 70🔒هدف دوم ۶۵🔒هدف سوم ۶۰🔒

استرس نداشته باش 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیابت بارداری از الان نشون نمیده فکر نکنم 

قبل از بارداری نگرفتی ببینی چند بودی؟شاید یه کوچولو دیابت داشتی از قبل؟مامان بابات ندارن؟من دیابت بارداری داشتم سابقه مامان بابامم بود اما اوایل بارداری ۸۵ بود هفته ۲۴ اون آزمایش گلوکز شد ۲۳۰ که سه ماه آخر انسولین زدم بعداز زایمان از بین رفت

دیابت بارداری از الان نشون نمیده فکر نکنم قبل از بارداری نگرفتی ببینی چند بودی؟شاید یه کوچولو دیابت ...

قبل بارداری هم ۹۷ بود نه سابقه دیابت نداریم تو خانواده

⚡ شروع رژیم 1402/09/05💫 وزن اولیه76💫 وزن ۲۲ بهمن ۶۶٫۳۰۰هدف اول 70🔒هدف دوم ۶۵🔒هدف سوم ۶۰🔒
قبل بارداری هم ۹۷ بود نه سابقه دیابت نداریم تو خانواده

پس یکم بالا بودی دیگه بری دکتر زنان فکر کنم میفرستت زیر نظر دکتر غدد باشی بارداریو دیابت یکم خطرناکه مراقب خودت باش حتما دکتر غدد برو و مراعات کن من الانم باردارم خیلی نسبت به اون یکی مراعات میکنم اما دکتر گفت احتمال زیاد بازم میگیری برا منم دعا کن

پس یکم بالا بودی دیگه بری دکتر زنان فکر کنم میفرستت زیر نظر دکتر غدد باشی بارداریو دیابت یکم خطرناکه ...

ممنون عزیزم انشاالله دوره بارداری رو بسلامتی طی کنی 

سلام عزیزم شما برای قندت چیکار کردی انسولین میزدی؟؟

سلام نه عزیزم فعلا که رژیمم

هفته آینده دوباره برم دکتر ببینم چی میشه