2777
2789
عنوان

بچه داری چقد سخته خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

عزیزم من الان بچم یکسالشه پدرم در اومده  

تا ۶ ماهگی دیگ شب خواب درست نداری البته من مامانم بود اوایلش هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک دیگ شبا مامانم شیر خشک بهش میداد من یکم میخوابیدم توام بهش شیر خشکم بده تا مامانت بهش شیر بده حداقل ی دوساعت بیشتر بخوابی 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عزیزم مبارکه انشای الله نامدارباشنواینکه میگی پادردو کمردردداری مگه دکتر بهت دارو و شیاف نداده؟؟چقد ...

پادرد کمر دردم بخاطر زیاد نشستن و سرپا بودنت داده شیاف و‌مسکن.۱۸تومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ترس همین روزا بچه دوم نمیارم.خودت تقریبا یماه دیگه بهتری از شدت دردها کم میشه ولی بچه حالا حالاها سختی داره.من بعد ۴سالگی دخترم یکم راحت شدم و وقت برا استراحت دارم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

راستش همه این روزها تموم میشه زندگی مجموعه ای از خوشی ها و ناخوشی هاست ب نظرم سخت نگیر بگو خدارشکر و خودت مامانت و نمیشناختی مگه !؟  نمیشه توقع کرد منم ن مادر ن خواهر ن مادرشوهر ن خواهرشوهر دارم کسی نیست برا زایمانم ولی همین ک سلامت بغل بگیرمش و خدارشکر شوهرم آدم خوبیه کمک میکنه وگرنه من با این همه تنهایی هم عمرا دلم نمیخواست ولی حقیقتش همه این روزهایی ک گله میکنی و البته ک حق داری اسمش زندگیه پس تلخش نکن

بری خونه خودت خیلی  خوب میشه همین ک شوهرت  و بچت کنار هم باشید اوکی میشه کم‌کم

عزیزم تبریک.

قدمش مبارک.

تجربه خودمو میگم.من اولش خونه مامانم بودم با اینکه تماااااام کارامو انجام می‌داد ولی حال روحیم خوب نبود.

بعد ک رفتم خونه خودم ک کنار همسرم بودم حالم خیلی بهتر شد.

اما تقریبا تا دوماه اول تا بیاد روتین زندگی جدید دستت بیاد یه کم اذیت میشی.ولی با زبون و صحبت کردن واضح از همسرت بخواه ک خیلی هواتو داشته باشه.این مورد به روحیت خیلی کمک میکنه.

از مامانت بخواه ک بیاد چند روز خونت بمونه بعد بره بعد از چند روز دوباره شما برو خونشون.و تقریبا تا یکماه اول به کمکش نیاز داری.

ولی اگر صبوری کنی از ۵ ماهگی بشدت شیرین میشن و همه اینروزا یادت میره.

خدایا شکرت
پادرد کمر دردم بخاطر زیاد نشستن و سرپا بودنت داده شیاف و‌مسکن.۱۸تومن

توکلت بخدا باشه گلم نگران نباش چند روز بگذره عادی میشه بری خونه ی خودت راحتتری.

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمیدونم چرا ولی روحیمو باختم همش دوسدارم گریه کنم

طبیعیه عزیزم یکم بگذره اوضاع تحت بهتر میشه منم تنها بودم با دوتا بچه فک‌میکردم اصلا اون روزای سخت نمیگذره گاهی حتی وقت غذا درست کردنم نداشتم همش میگذره 

نمیدونم چرا ولی روحیمو باختم همش دوسدارم گریه کنم

عزیزم کاملا درکت میکنم. تازه من مامانم خیییلی کمک حالم بود با این وجود یکسره حس گریه کردن داشتم. دو هفته بعد حالم بهتر شد و بعد چهلمم خیلی خوب بودم. احساساتت طبیعیه. به خودت زمان بده‌. ان‌ساالله میگذره این روزا.

اره شیر خشکم میدم

خب خوبه به مامانت بگو براش درست کنه ی بار شیر خودتو بده ی بار شیر خشک 

من البته بعدش شیر خشکو ازش گرفتم الان فقط شیر خودمو میخوره ولی دیگ بعد ۶ ماه غذا خور که میشه دیگ بهتره کمتر بیدار میشه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️