2777
2789
عنوان

یک سی‌سی ژل لب زدم

645 بازدید | 39 پست

ولی خیلی مشخص نیست 

برند نورامیس زدم 

برای شما هم اینجوری بود 

چقدره دیگه باید بزنم 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سی سی بالا ،یک سی سی پایین.این نرمال میشه تقریبا

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

یبار زود جذب میشه من چندبار زدم تا حالت گرفت و جا افتاد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
سلام سی سی چند زدن براتون، هزینهش

3500

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

منم رفتم یه سی سی بزنم 

از اونجایی ک لبمو میکندم و چروک بود بهم گفت یه سی سی اون مدلی ک میخوای نمیشه فقط چروکاتو یکم پر میکنه 

بخاطر همین ۲ سی سی زدم 

الانم راضیم نصفش جذب شد الان اوکیه

یبار زود جذب میشه من چندبار زدم تا حالت گرفت و جا افتاد

آره باریکه

چند بار باید بزنی تا کاملا دیگه اوکی بشه البته فاصله زمانی بینشون لازمه

ولی این بار برا ترمیم زود برو مثلا یکی دوهفته دیگه  چون اولین باره نیم الی یک سیسی دیگه بزن 

2810