2777
2789
عنوان

شوهرم نمیفهمه من تازه زایمان کردم هی ایراد میگیره از اندامم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
خب دیگه ۴ ماه کافیه برو ورزش رژیم مناسب بگیر آبش کن هرچی بمونه سختتر از بین میره

بخدا وقت حموم و خوابیدن هم ب زور میکنم

هیچکس نیس ی کمک بده بهم

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بخدا وقت حموم و خوابیدن هم ب زور میکنمهیچکس نیس ی کمک بده بهم

خب به شوهرت بگو همینو ،بگو شرایطشو فراهم کن برم ورزش اگه دوس داری اندامم مث قبل بشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

کاش از این آدم بی درک حامله نمیشدی...بهش بگو سرکیسه رو شل کن تا برم از اون اندامایی که تو نت دید میز ...

بهش گفتم قبلا برم عمل کنم میگه نه

حتی میگه باشگاه هم نباید بری تو خونه میگه ورزش کن

احساس افسردگی میکنم 

حالا رفتار شوهرت به کنار بی ادبه ولی برای بعضیا شکم بعد زایمان فقط با جراحی به فرم درست درمیاد بعضیا با ورزش بعضیام رژیم کافیه به هرحال بدن زایمان کرده با قبلش تفاوت داره باید وقت وپول خرجش کنی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
شکم من خیلی زشت شده چروک و تیره 😭و ترک ترکمامانم با پنج تا زایمان پوست شکمش صافه صافه 😭

برا من چروک نیست ترک هم نداره ولی انگار ۴ماه حامله ام 

خوش بحال مامانت

بهش گفتم قبلا برم عمل کنم میگه نهحتی میگه باشگاه هم نباید بری تو خونه میگه ورزش کناحساس افسردگی میکن ...

اتفاقا من اصلا منظورم این نیست ک بری عمل کنی

چون عوارض داره و اصلا درست نیست بخاطر حرف بقیه بری زیر تیغ

فقد خاستم بهش یاد آوردی کنی اگر از تو خوش هیکل تر هست

از اونم پولدارتر و بالیاقت تر زیاده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب به شوهرت بگو همینو ،بگو شرایطشو فراهم کن برم ورزش اگه دوس داری اندامم مث قبل بشه

شوهر من میگه حتی باشگاه هم نمیخاد بری تو خونه ورزش کن 

مردم باشگاه هم میرن باز همونن 

نمیدونم چه انتظاری از من داره 

2810