2777
2789
عنوان

شوهرم نمیفهمه من تازه زایمان کردم هی ایراد میگیره از اندامم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
اخه من وقت نمیکنم با بچهکسی نیس نگهش دارههمین ک وقت کمم بخوابم کلیه

بزار پیش شوهر

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
مرسی عزیزم واقعا نیاز دارم ب شنیدن این حرفا♥️

عزیزدلم این حقیقته .هرروز یادت باشه بدنت زیباست ، خودت زیبایی ، دخترت هم خوش شانسه مامانی مثل تو داره

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شاید شوهرت شوخی کرده باهات توهم باشوخی از اون ایراد بگیر ،خیلی به خودت ولباسات برس،زندگیتو الکی خراب ...

هزار بار گفته آخه، میدونم از شکم بدش میاد 

ولی الان من کاری نمیتونم بکنم

اگه من دنبال رسیدن ب قر و فرم باشم فقط کی ب بچه برسه

کسی نیس بذارم پیشش

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏
شعور چیز خوبیه .بدنت یه بحران رد کرده ، باید عاشق اون شکم و ترکا باشن که بهشون یه بچه هدیه داده .هزا ...

من بچه نمیخواستم. شوهرم اینقدر نشست زیر گوشم خوند تا راضی شدم. از وقتی بچه به دنیا اومد به قدری با من بدرفتاری کرد که بگم باورت نمیشه. حتی با من حرف نمیزنه. اگه خودت بچه نمیخوای واقعا نیار. گول حرف هیچ کس رو هم نخور. چون مردها ناامیدت میکنن. این که خودش میخواست این شد.

من بچه نمیخواستم. شوهرم اینقدر نشست زیر گوشم خوند تا راضی شدم. از وقتی بچه به دنیا اومد به قدری با م ...

برا من حرف از دومی میزنه

نمیارم 

حداقل تا وقتی رفتار شو درست نکنه 

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏
من بچه نمیخواستم. شوهرم اینقدر نشست زیر گوشم خوند تا راضی شدم. از وقتی بچه به دنیا اومد به قدری با م ...

عزیزم متاسفم واسه تجربه ی بدت ❤

من و زیاد تحت فشار میزارن واسه بچه ،ولی من واقعا نمیخام .حتی شوهرم بهترین هم بشه

هزار بار گفته آخه، میدونم از شکم بدش میاد ولی الان من کاری نمیتونم بکنماگه من دنبال رسیدن ب قر و فرم ...

بگو منم سی کس پک دوست دارم مسخره‌ ش کن

برا من حرف از دومی میزنهنمیارم حداقل تا وقتی رفتار شو درست نکنه

بگو همین یکیو آوردم دیدم چقدر هوام رو داشتی.

ما هم برنامه مون این بود دو سه تا داشته باشیم. ولی یه کاری کرد که اصلا انگار با غریبه دارم توی یه خونه زندگی میکنم. چند وقت پیش توی پاساژ یه خانواده ای رو دیدم یه پسر حدودا سه چهار ساله داشتن و یه دختر شش هفت ماهه. اینقدر دلم گرفت. گفتم ببین چه جوری با هم حرف میزنن و رفتار میکنن که خانمه حاضر شده دومی رو بیاره. خیلی دلم شکسته.