2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم باردارم

220 بازدید | 19 پست

سلام خانما . فردا نوبت دکتر زنان دارم . مامانای با تجربه بهم بگن چیا باید از دکتر بپرسم .

راستی یه گرفتگی خفیف تو زیر شکم احساس میکنم مثه زمانی که میخواد پریود بیاد . این طبیعیه ؟ الآن داشتم ظرف میشستم دیدم گرفتگی بیشتر شد دیگه بقیه ظرفا همونجور مونده اومدم دراز کشیدم .

به سلامتی عزیزم.

آزمایش بتا دادی؟؟

مکملا رو بگو برات بنویسه

آزمایش چکاپ کامل اگه ندادی انجام بده

سونوگرافی قلب هم بنویسه

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دکتر میرفتم میگف همه کارهای روزمره خونه رو باید انجام بدی میگف استراحت زیادی هم خوب نیست باعث میشه خونرسانی به جنین کم بشه عادی کارهای خودتو انجام بده فقط اوایل شاید نیاز به مراقبت بیشتر باشه

من دکتر میرفتم میگف همه کارهای روزمره خونه رو باید انجام بدی میگف استراحت زیادی هم خوب نیست باعث میش ...

اوايل بارداري استراحت هرچقد بيشتر باشه بهتره عزيزم

اوايل روزاي خطرناكى هستن تو استراحت نبايد سخت گرفت

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
به سلامتی عزیزم.آزمایش بتا دادی؟؟مکملا رو بگو برات بنویسهآزمایش چکاپ کامل اگه ندادی انجام بدهسونوگرا ...

ممنون . امروز چون جمعه بود آزمایشگاه ها بسته بود . آزمایش خون دادم که فقط مثبت یا منفی بودن بارداری رو مشخص می‌کرد. 

آزمایشات قبل بارداری رو انجام دادم . احتمال میدم هفته ۴ یا ۵ باشم . به نظرتون تو سونوگرافی صدای قلب بچه شنیده میشه ؟

تا دیروز خبر نداشتم باردارم منتظر پریود بودم .الآن که فهمیدم نگرانم بچم طوریش بشه 🥺 چون درطول هفته ...

نترس بچه ای که موندنی باشه با هزار تا جسم سنگین هیچیش نمیشه 

خودمن بهم گفتن قلب بچه م ایستاده پتو دونفره شستم که بیفته کلی پریدم پسرموگفتم بیاد لگدم کنه آشپزخونه رو ریختم بیرون شستم چون دوماه پرد داشتم کارهام مونده بود 

کلی دم نوش خوردم بعد دوهفته قلب داشت و همه چیش خوب بود خداروشکر  اللنم پونزده هفته رو رد کردم

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
ممنون . امروز چون جمعه بود آزمایشگاه ها بسته بود . آزمایش خون دادم که فقط مثبت یا منفی بودن بارداری ...

آزمایش تیتر بتا هم می تونی انجام بدی.

نه هنوز زوده صبر کن هفته ی ۸ برو،،الان نرو خدای نکرده بیخودی نگران نشی.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

الهی من تاپیک دعوات سر اقدام بودم چقدرررر عالی که مامان شدی مبارکه مبارکه

ممنونم عزیزم . آره دیشب فکر میکردم دارم پریود میشم چقدر با شوهر طفلکم دعوا کردم 🥺

صبح بی بی چک گذاشتم هاله انداخت ، تکرار کردم باز هاله انداخت . طاقت نیاوردم رفتن بیمارستان آزمایش دادم که خداروشکر مثبت بود