2777
2789
باید زمان از دست ندادمن ک فعلا مصمم شروع نکردمالبته شاید هدف اصلیم چیز دیگه ای هستولی خب اینم واقعا ...

هر چی خیره 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقدار استرس رو من تشخیص ندادم شما تشخیص دادین دقت و توجه من کامل هست

چرا انقد دنبال بحث هستی؟!!!!

هر کسی زیر پیامت ریپلای کرد جبهه و کارد کرفتی؟!!!

چرا ب اعصابت مسلط نیستی

و جواب نامربوط میدی

ن توحهت کامل نیس چون مشخص

من ازمنابع چیزی نمیدونم میشه توضیح بدبد

سه حیطه اختصاصی تخصصی و عمومی داره

عمومی در همه رشته ها یکسان هست

و نسبت ب حیطه های دیگه اسونتر 

اسم کتابهای هرحیطه هم داخل گوگل یا کانالهای استخدامی نگاه کنید 

پارسال تابستون اصلا روانشناسی رشد جز منابع آزمون استخدامی نبود! ۱۴۰۲امسال برای آزمون دبیری اضافه شد

ولی برا نوین های من رشد رو داره .😶چون همش میگن راضی نیستیم و ... نمیشه برات بفرستم ولی کانال ارامش رو برو کلی تست و خلاصه داره

چرا انقد دنبال بحث هستی؟!!!!هر کسی زیر پیامت ریپلای کرد جبهه و کارد کرفتی؟!!!چرا ب اعصابت مسلط نیستی ...

جبهه میگیرم دنبال بحث هستم؟؟؟

کسی که دنبال بحث هست شما هستی 

اتفاقا با آرامش و ادب جواب میدم نه مثل بقیه که بهم میگن بیشعور و...

به اعصابم هم مسلط هستم نه از کلمه بدی استفاده می کنم نه توهین می کنم 

جبهه میگیرم دنبال بحث هستم؟؟؟کسی که دنبال بحث هست شما هستی اتفاقا با آرامش و ادب جواب میدم نه مثل بق ...

من حرف بدی زدم؟؟؟؟

من هیچوقت کلمات نامناسب ب کار نمی‌گیرم 

بله دنبال بحثی

واسه همه گارد میگیری

کلا معانی کلمات رو متوجه نیستی

اصلا هدفت معلوم شد چی هست ک انقد بحث رو ب حاشیه می‌بری 

اسم شهرت چیه تو دفترچه پارسال اسم شهرت رو سرچ کن

اره گلم سرچ کردم شهرستان کناریش بود

فقط یسوال دیگه ممنون میشم جوابمو بدی

این آزمونها برای دبیری هست یا معلم ابتدایی؟

بعد اگه دبیری باشه مثلا دبیر ریاضی یا دبیر معارف منابعشون فرق میکنه؟ 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
اره گلم سرچ کردم شهرستان کناریش بودفقط یسوال دیگه ممنون میشم جوابمو بدیاین آزمونها برای دبیری هست یا ...

هم برا معلم ابتدایی میگیرن هم دبیری . برا دبیری منابع تخصصی فرق داره با ابتدایی . بقیه منابع مشترکه

من حرف بدی زدم؟؟؟؟من هیچوقت کلمات نامناسب ب کار نمی‌گیرم بله دنبال بحثیواسه همه گارد میگیریکلا معانی ...

من گفتم شما حرف بدی زدی؟؟!!!

گفتم بعضی ها تو صفحه های قبل بیشعور و...گفتن بهم منم با ادب جوابشون رو دادم 

من دنبال بحث نیستم شما ریپ میزنی منم جوابتون رو میدم 

تاپیک رو به حاشیه نمی برم جواب هاتون رو میدم 

الان ببینین هر کسی که ریپ زده من رو بهش گفتم خواستی خودت هم برو تحقیق کن بحث تموم شده اما شما هی فقط ریپ میزنی گارد هم نمیگیرم مگه چی گفتم؟؟

هم برا معلم ابتدایی میگیرن هم دبیری . برا دبیری منابع تخصصی فرق داره با ابتدایی . بقیه منابع مشترکه

وای خیلی ممنونم

حالا کدوم راحت تره بنظرت؟

و اینکه کدومشون رو بیشتر نیازدارن؟ ازکجا میتونم ببینم شهرستانم کدومو بیشتر میگیره؟

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
یعنی چی سال اخره؟؟؟یعنی دیگه ازمون نمیگیرن؟

اگه بگیرن سال بعدش میگن 

شما برای امسال تلاش کن 

اگه دانشجو و... هم هستی باید منتظر بشی ببینی سال بعد میگیرن یا نه لطفا صفحه های قبل رو هم بخون جواب بقیه رو هم به این شکل دادم 

2810