2777
2789

من هر وقت میرم خونشون و چند روز میمونم  رفتارای مادر شوهر و خواهر شوهرم یجورین مثلا زیاد حرف نمیزنن یا یه طوری که انگار خسته شدن 

البته همیشه اینطوری نیستن فقط بعضی وقتا 

الان از چهارشنبه اینجام 

بنظر شما از چشمشون افتادم ؟؟

ینی کارم اشتباهه که زیاد میرم میمونم ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یه جورایی حق با اوناست

البته بدرفتاری با مهمون اصلا جایز نیست 

اما خب چون توم نامزدی هنوز یکم زیادی اونجا‌ می مونی

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
خب اونا نباید اینطوری رفتار کنن عروسم جزو خانوادس دیگه

تو خودت یکی بیاد هی بمونه تو خونت خوشت میاد؟ الان مامانت خوشش میاد دامادش بیاد چن روز بمونه این چ استدلایه خودتم میدونی عروس یا داماد هیچوقت خانواده نمیشه

من فکر میکردم همه چند روز چند روز میمونن

منم می رفتم خونشون اما فقط یک شب موندم خونشون زیادی رفتن خونشون باعث میشه احترام آدمو کم کم نداشته باشن برا من که اینطور بود اگه دختر سنگیتر باشه بیشتر احترامشو دارن

نامزدیم هنوز عروسی نگرفتیم

بله عزیزم خسته میشن. سعی کن زیاد نمون خونه مادرشوهر فوقش چند روز نه یکهفته یکماه و... اونام نیاز به حریم شخصی و راحتی دارن شاید جلوی شما راحت نیستن. بهتره رفت و امد رو کم کنید بخاطر اینده خودتون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻