نمیدونم حق با منه یانه ولی اینا درده تو سینم تو قلبم از ۱۰ سالگی بهم میگفتن ترشیده حیف نون زشت دراز بی مصرف به بچه ۱۰ ساله از وقتی چشم باز کردم جوری کتکم میزدن نمیتونستم پاشم فرزند اول خانواده یه خواهر یه برادر دارم خوارم ازم ۹ سال کوچیکتره نمونه دولتی قبول شدم نذاشتن برم درس بخونم بعد سوم راهنمایی خواهرمو فرستادن شهر نمرات من از ۱۹ پایین تر نبود نمراتش ۱۳ بود اصلا قبول نشد نمونه دولتی شرکت کنه اینا همش درده به مم ده ساله میگفتن ترشیده خواهرم ۱۵ هست میگن بچه😭😭 یه بار نوک انگشتشون بهشون نخورده نه به آبجی نه داداشم ۱۶ سالگی بخاطر حرفاشون گفتم الا بلا با این خواستگار ازداوج میکنم میدونید آخه هر لحظه تو دهنشون بهم میگفتن ترشیده حیف نون تو خونه مونده هر روزم گریه بود😭😭😭😭😭😭😭با شوهرم ازدواج کردم دوماه اول خوب بود بعدش شوهرم یه گوشه مینشست فکر میکرد بعد دوسه ماه گفت تو رو دوست ندارم قبلا کسیو میخواستم تو رو گرفتم اونو فراموش کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب نزار دومی بیاد ب همون یکی خلاصه کن منم از دست پدر و مادر بی فکرم و خانواده داغونم یکی داغون تر از خودمو خانوادم پیدا کردم و بهش چسبیدم از آخرم 3 سال و نیم پیش جدا شدم با ی بچه 6 ساله البته بچه دست خودشه...ولی منم ک برگشتم انگار نباید میومدم تو خونه اینا ...برا همین من جدایی و بهت پیشنهاد ندادم چون دیدم خیلی مث خودمی
حالا با اون درست رفتار میکنن ..میخای ک اونم اذیت کنن کتکش بزنن شوهرش بدن؟؟😐😐نباید ب خاهرت غبطه بخوری باید خوشحال باشی ک حداقل با اون اونجوری نیستن
از تو گذشت دیگ بیخیال بش فک نکن
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊