2777
2789
عنوان

قطع کردن ویتامین های بارداری

73 بازدید | 12 پست

من قرص کلسیم و ویتامین د و امگا ۳

اکتی ناتال برام نوشته بود دکتر و تا الان میخوردم الان ک هفته های آخر هستم وزنم خیلی بالا‌رفته خودم قطع کردم نمیخورم اینجوری وزنم زیاد بالا نمیره از ی طرف همه این ویتامین ها رو سعی میکنم از مواد غذایی بخورم تا کمبود نداشته باشم

بازم میترسم نمیدونم بخورم یا ن ۳روزه نمیخورم وزنم خوب پیش میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میشه

حتی اگه باردار نباشی عزیزم ؟ آیا یه مدته من اینا رو میخورم چون رژیم هستم میگم بدنم کمبود ویتامین نگیره

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
حتی اگه باردار نباشی عزیزم ؟ آیا یه مدته من اینا رو میخورم چون رژیم هستم میگم بدنم کمبود ویتامین نگی ...

نه تو رژیم چاق نمیکنه اگه ورزش هم داری 

منم ی مدت تو رژیم بودم میخوردم چاق نمیشدم چون اون موقع غذاهایی ک میخوری محدوده و باید این ویتامین هارو از طریق قرص ب بدنت برسونی وگرنه باعث ریزش مو خراب شدن پوست شل شدن پوست کلی چیزای دیگ میشه

حتی اگه باردار نباشی عزیزم ؟ آیا یه مدته من اینا رو میخورم چون رژیم هستم میگم بدنم کمبود ویتامین نگی ...

باردار نباشی هم وزن میگیری... من میخواستم چاق بشم نولتی ویتامین خوردم بهتر شدم..البته بستگی به بدن هم داره بعضیا خیلی وزن اضافه میکنن بعضیا کم. ولی در کل تاثیر داره

کربلا قطعا جنت الاعلامه❤️  شماره تماس کربلا:۱۶۴۰❤️
نه تو رژیم چاق نمیکنه اگه ورزش هم داری منم ی مدت تو رژیم بودم میخوردم چاق نمیشدم چون اون موقع غذاهای ...

ورزش ندارم فقط رژیم سفت و سخت گرفتم تو بارداری قرص زیاد بهم دادن الان که شما گفتی متوجه شدم بیشتر چاقیم برای چی بوده هنوزم که دخترم به دنیا اومده با چاقیم درگیرم ولی اینا رو یکی گفت بخور ریزش مو نگیری یهو ترسیدم نکنه باعث شه تمام زحمتم به باد بره

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
من تا روز اخر خوردمفقط مولتی ویتامین چاق میکنه بقیش ک فک‌نکنموزنم بعد زایمان خیلی پایین اومد درحدی ک ...

خوش به سعادتت عزیزم