2777
2789
من اتفاقا پولدارم

هر چقدرم پول داشته باشی بلاخره شغل میخوای و اگه بخوای با پولت بیزینس داشته باشی به تحصیلات نیاز داری

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات پس خوشبختم😁

درس بخون گل من

حتی یه کارگر باسواد 

یه خونه دار باسواد

ی مادرباسواد

ی بیکار باسواد

بهتر از بی سوادشه

نمیخوام به عزیزایی که نتونستن درس بخونن توهین کنم خود منم گفتم که یکیشونم ولی با سوادی و مدرک دانشگاهی خیلی نعمت بزرگیه خودتو ازش محروم نکن

2805
همینو بگو...ب همه کار هم کار داریم خخ

اگه میخوای به کارت کار نداشته باشن پس نباید تو سایت تبادل نظر تاپیک بزنی

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ربطی نداره موفقیت ب تحصیلات، به خلاقیت و هوش ربط داره

به نظرت اونارو داری؟ اگه داری تو چه زمینه ایه 

تحصیلات فقط زمانی خوبه ک پارتی باشه 

هر چقدر درس خوندی بسه .‌‌میتونی کتاب متفرقه بخونی برای اطلاعات عمومی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
هر چقدرم پول داشته باشی بلاخره شغل میخوای و اگه بخوای با پولت بیزینس داشته باشی به تحصیلات نیاز داری

والا الان همه ن ز و ل میدن نیازی ب تحصیلات نداره 

خیلی ها رو دیدم شلوارشونو نمی تونستن بالا بکشن الان بیا و ببین

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
والا الان همه ن ز و ل میدن نیازی ب تحصیلات نداره خیلی ها رو دیدم شلوارشونو نمی تونستن بالا بکشن الان ...

خب اینو  واسه اونی میگم که پرستیژ و شخصیتش براش مهمه وگرنه هزار تا راه واسه پول درآوردن هس که سواد نمیخواد

بلی

خب تو چه زمینه ای؟

2810