2777
2789
ب تجربه نیاز نداره وقتی میبینم تحصیل کرده ها نون ندارن بخورن

ی بی نون باسوادم بهتر از ی بی نون بی سواده!

سواد فقط برای نون نیست

فقط برای کار نیست

برای همه زندگی بدرد میخوره

اینو از کسی بشنو که شاید چند برابرت تجربه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا، حرفات درسته و تو دوست خوب منی👍👊

عزیزم ادم برای درس خوندن هدف مشخصی تععین میکنه خب 

اگه میبینه با درس خوندن ب راهی نمیرسه رهاش میکنه 

شاید بعد از مدتی هوس کنی دوباره بری سراغ درس زندگی هیچ چیزرو مشخص نمیکنه 

اگه دوستان چیزی میگن شاید ب صلاح شما باشه شاید الان داری زود تصمیم میگیری و بعد بگی خدایا من داشتم چیکار میکردم 

در نهایت شما خودتون اینده خودتونو مشخص میکنید و میسازین 

دوست خوب من ❤❤❤❤❤❤

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2805
هنر، طراحی، گرافیک، و چند تا چیز دیگه

خب برو تو رشتت درس بخون مدرک بگیر خوبم هس همه ام میگن کارش درسته تخصص داره 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خب اینو واسه اونی میگم که پرستیژ و شخصیتش براش مهمه وگرنه هزار تا راه واسه پول درآوردن هس که سواد ن ...

جامعه ادم رو ب سمتی میکشونه ک فکر میکنه درس خوندن وقت تلف کردن هست 

وگرنه اگه از اون راه هم نباشه 

با تلاش خودش دیدم ب جایی رسیده و خیلی قابل احترامه  البته سواد دانشگاهی نداشتن ایشون 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
جامعه ادم رو ب سمتی میکشونه ک فکر میکنه درس خوندن وقت تلف کردن هست وگرنه اگه از اون راه هم نباشه با ...

به نظرم آدم باید تو رشته ای که بهش علاقه داره یا استعداد داره بره و درس بخونه اینطوری علاقشو تخصصی بلده و برای آیندشم بهتره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
به نظرم آدم باید تو رشته ای که بهش علاقه داره یا استعداد داره بره و درس بخونه اینطوری علاقشو تخصصی ب ...

کاملا درسته علاقه ب درس تو رو ب قله میرسونه 

منم تا چند ماه پیش همین تصمیمو داشتم 

ولی دیدم اصلا آدم کار آزاد نیستم 

تو خونه هم نمیتونسم کار کنم   رفت و آمد تا محل کارو دوس دارم

خلاصه دوباره نشستم کنکور دادم

حالا دیگه وضعیت خودتو نگاه کن ببین چجوری هستی

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
خب برو تو رشتت درس بخون مدرک بگیر خوبم هس همه ام میگن کارش درسته تخصص داره

ربطی بازم ب درس خوندن نداره این که میگی، تخصص هیچ ربطی به درس خوندن نداره! چند تا از آدمای موفق دنیا دانشگاه رفتن؟ ایلان ماسک دانشگاه رفته؟! خودش میگه من دانشگاه نرفتم ولی کارمندای شرکت‌های من توی هاروارد درس خوندن

کاملا درسته علاقه ب درس تو رو ب قله میرسونه

بله چون خواه ناخواه مردم هم به کسی که اطلاعات بیشتری داره بهتر اعتماد میکنن

بله چون خواه ناخواه مردم هم به کسی که اطلاعات بیشتری داره بهتر اعتماد میکنن

من موافق این حرفتون نیستم با احترام زیاد 

من همسرم نتونست درس رو ادامه بده دوران ابتدایی جهشی درس خوند تو دبیرستانم معلم ریاضی از همسرم نظر خواهی میکرد چون ب درس علاقه نداشت رهاش کرد 

الان پیمانکار ساختمونه مهندس هایی ک اونجا کار میکنن بهش میگن ما اصلا ب کار تو نمی تونیم ایراد بگیریم و کاملا اعتماد داریم ... ❤❤❤❤هوش و ذکاوت بعضیا ذاتیه ربطی ب رشته دانشگاهی نداره

ربطی بازم ب درس خوندن نداره این که میگی، تخصص هیچ ربطی به درس خوندن نداره! چند تا از آدمای موفق دنیا ...

ایلان ماسک دانشگاه رفته پس چه جوری شده مالک تسلا و... تازه اون که شما میگی تجربه اس نه تخصص آدم بخواد لباس بدوزه بهترین کیسو انتخاب میکنه یعنی کسیکه هم تجربه داره هم تخصص

من موافق این حرفتون نیستم با احترام زیاد من همسرم نتونست درس رو ادامه بده دوران ابتدایی جهشی درس خون ...

بله همچین مواردی هم هست ولی در کل آدم باید سعی کنه خودش رو ارتقا بده و پیشرفت کنه

بله همچین مواردی هم هست ولی در کل آدم باید سعی کنه خودش رو ارتقا بده و پیشرفت کنه

اره عزیزم موافقم

2810