2777
2789

چندسال پیش یکی از اشناها انجام داد نه 

ولی الان خیلی بیمارستانش مجهز و دکترای خوبی داره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چندسال پیش یکی از اشناها انجام داد نه ولی الان خیلی بیمارستانش مجهز و دکترای خوبی داره

طبیعی بود یا سزارین؟

برای زایمان طبیعی دکتر خود آدم بالاسرش میاد یا هر دکتری که شیفتش باشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی بود یا سزارین؟برای زایمان طبیعی دکتر خود آدم بالاسرش میاد یا هر دکتری که شیفتش باشه ؟

سزارین 

اره موعدتو دکترت بدونه و همونجا مشعول باشه 

میارن بلاسرت 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2805
سزارین اره موعدتو دکترت بدونه و همونجا مشعول باشه میارن بلاسرت

من گلسار میخواستم زایمان کنم جدای از هزینه بیمارستان دکتر گفت ۶تومن میگیرم دیگه پشیمون شدم اگه بشه میرم رسول اکرم

من گلسار میخواستم زایمان کنم جدای از هزینه بیمارستان دکتر گفت ۶تومن میگیرم دیگه پشیمون شدم اگه بشه م ...

گلسار خوب خصوصیه به طبع رسیدگی بهتره 

اره هزینه زیاده متاسفانه 

ولی خداروشکر مشکل نداری در زایمان و الانم تعریف رسول اکرم و شنیدم حتی داروهای و دستگاهای مجهز ز تر از گلسار هستش 

الزهرام بد نیست.نیمه خصوصیه 

الزهرا بد نیست؟خیلی هم بده خیلی

سلام

الزهرا خوبه تقریبا 

من زنداییم اونجا زایمان کرده 

اوکی بود همه چی

لطفا اگه داری این امضا رو میخونی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست💕
الزهرا بد نیست؟خیلی هم بده خیلی

نه زنداداشم دوسال پیش سز کرد

خوب بود 

سلامالزهرا خوبه تقریبا من زنداییم اونجا زایمان کرده اوکی بود همه چی

دقیقا چون خودم حضور داشتم 

میگم اوکی بود 

حتی از بیمارستان آریا 

اریا داغونه و کثیف رسیدگی صفر 

دقیقا چون خودم حضور داشتم میگم اوکی بود حتی از بیمارستان آریا اریا داغونه و کثیف رسیدگی صفر

وای اونجا که اصلا داغونه 

لطفا اگه داری این امضا رو میخونی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست💕